Szerintetek megérné 200 ezres diákhitelből megcsináltatnom a fogaimat és így talán végre megjönne az önbizalmam és vonzóbb lennék a lányok számára is végre?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon súlyos, nem is merek mosolyogni, ha mégis, akkor odateszem a kezemet, mert nem akarom, hogy a lányok kiábránduljanak belőlem és nem is egy szép látvány. Súlyos ásványhiány miatt gyengült meg a zománc, belülről romlottak el hirtelen és egész gyorsan. A vicc az egészben, hogy sokáig dícsérte a doki a szép fogaimat, míg osztálytársaimnak már húzni, tömni kellett, de úgy tűnik most még náluk is rosszabbak a fogaim. 15 éves koromban kezdődött az egész és azóta is tart, de mára már tényleg olyan szinten van, hogy komolyan elgondolkoztam a hitelfelvételen, csak a probléma, hogy nem tudom mennyi eslyem lesz állásra, ha végzek a suliban.2012. okt. 1. 01:02
1/28 Szőrös Kacsa válasza:
Szerintem simán megérné!
Csináltasd meg
2/28 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó befektetés lenne. Sokkal sikeresebb lennél a magánéletben is és a munka világában is majd, ha több lesz az önbizalmad. Szerintem csináld!
4/28 anonim válasza:
Mit kell csinálni a fogaiddal? Tömni? Kilukadtak? Vagy mi a szitu?
5/28 A kérdező kommentje:
Fogkoronáztatnni kéne, már csak az segíthet.
2012. okt. 1. 02:05
6/28 anonim válasza:
Csináltasd meg. Nem csak a a lányok miatt.Ez biztosan megtérülő befektetés.
7/28 anonim válasza:
Szerintem megéri megcsinàltatni. Sokkal növelné az önbizalmad, ami nem csak a lányok miatt, még àllàst is könnyebben kapsz, ha magabiztos vagy, és nem rusnya a szád. Ha hirtelen romlott a fogaid állapota, lehet hogy valami van a hátterében. Drogfogyasztàs is okoz rossz fogakat, rendszertelen fogmosás is. Lappangó betegség tünete is lehet, lehet nem ártana elmenned egy vérvizsgálatra.
8/28 anonim válasza:
Igen, megéri! A fogaidat így sokáig meg tudod majd tartani!
9/28 anonim válasza:
Szerintem is megéri, előbb-utóbb úgyis rá kell szánnod majd x összeget, akkor miért ne tennéd most, amíg tudsz felvenni hitelt? Ráadásul 200e nem olyan sok pénz, h ne lehetne visszafizetni, ha lesz normálisabb állásod. Na meg a munkakeresésben is segíteni fog, nagyobb önbizalmad lesz!
10/28 anonim válasza:
Szerintem ne! Ne vegyél fel semmiképpen hitelt. Majd ha lesz állásod abból megcsináltatod.
Nekem is szarok a fogaim, de nem veszek fel emiatt hitelt, sőt egy fillért nem költök rájuk mert nem éri meg, már ha enni is alig fogok tudni akkor előtte elkezdek pénzt gyűjteni műfogsorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!