Aki elhisz ilyen barom összeesküvés elméleteket, mint a "mérgező fluroid", azokat úgy sem tudod meggyőzni.
Egyszer voltam olyan hülye, hogy leálltam vitatkozni vkivel, aki váltig állította, hogy az étkezési sóban lévő KCl-lel mérgeznek minket, mert attól van az embereknek magasvérnyomása, ezért 100%-ban NaCl-t tartalmazó sót kell venni, emellett az sem árt, ha naponta elnyalogatunk egy kis NaCl-t, mert az mennyi mindentől megvéd.
Mindezt egy ezotv-s cikkel támaszotta alá természetesen.
Hiába próbáltam neki tudományos, orvosi cikkeket mutatni arról, hogy a túlzott NaCl okoz magasvérnyomást, közölte velem, hogy az orvosi könyyvekben baromságokat írnak, és az orvosoknak is baromságot tanítanak.
Mert persze az ezotv-ben csupa igaz dolgot írnak.
Vannak emberek, akikkel nem érdemes leállni vitatkozni.
"Például a nátrium-fluoridot valóban használják patkánymérgekbe, ez tény. Viszont abban a patkányok számára halálos dózisú nátrium-fluorid van, egy tubus fogkrémbe azonban az ember számára nem halálos mennyiség kerül."
"Az ivóvízbe is engednek egy kis fluoridot, mert kis mennyiségben a kisebb baktériumokat megöli (nekik az a halálos dózis), ugyanezért klórozzák a vizet, igaz ismét csak kis mennyiségben."
Egyetlen szál cigarettában nincs halálos adag nikotin de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!