Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körülbelül 4-5 éve tömték a...

Zsóka46 kérdése:

Körülbelül 4-5 éve tömték a fogam amivel mire eljutottam fogorvoshoz nagyon fájt napközben is. Miért Fájhat? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Miután betömték el is múlt a fájdalom. De kb 2 éve ilyen időszakosan 1-2 havonta pár napig fájdogál tompán de állandóan ami utána el is múlik. SEmmire nem érzékeny se a hidegre, melegre rágásra semmire. Mi lehet a gond (ma már nagyon elkezdett fájni:/

Voltam fogorvosnál 1 hete(másik fogammal) megnézettem a fogaim, nem talált semmit. Úgy h nem értem.

2012. szept. 26. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fogorvos!Szerintem egy röntgent érdemes lenne csinálni akár csak arról az egy fogról..A tömések is elhasználódnak és lehet rajta olyan repedés ami szabad szemmel nem látható.Mivel nem tudod mihez kötni a fájdalma az nem természetes,valószínű szuvasodik a fog a tömés alatt.Szerintem egy töméscsere nem ártana.Sajnos a körzeti doki nem mindig vehető rá ilyenre ezért lehet jobban jársz egy fizetős magán helyen csináltatod meg azt az egy fogat.
2012. szept. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!