Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi tévő legyek? (Többi lent)

Mi tévő legyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

tegnap voltam fogorvosnál, itt helyben nálunk a körzetinél. mert fájt és begyulladt az eggyik fogam. ami ráadásul már olyan rossz volt hogy ínig levolt törve és az ínem is ránőtt. na ő neki látott hogy kihúzza adott két inekciót is de eggyik sem hatott erre neki állt kihúzni de beletörte a gyökerét. nagyon fájt az egész olyan szinten hogy majdnem elájultam a székben miután aztmondta hogy abba hagyja nem kínoz tovább... irt fel gyulladás csökkentőt és aztmondta ha lemegy a gyulladás menjek vissza és kiszedi a gyökerét de ha nem megy le a gyulladás akkor is menni kell mert nem maradhat bent. de annyira megrázó élmény volt hogy 22éves fiú létemre még mindig a sírás kerülget ha rágondolok hogy milyen érzés volt. pedig nem vagyok egy sírós gyenge lelkű. na de azóta mégjobban begyulladt és beis van gennyesedve nagyon és fáj szédülök minden bajom van nagyon rossz nemtudom mit tegyek mert így ha szájsebészetre is megyek vele így nemfogom kibirni hogy kiszedjék egyszerűen érzem hogy nembírom ki. mi tévő legyek? ezek a magán szájsebészetek ahol lehet kérni altatást azok nagyon drágák! gondolom sima szájsebészeten meg nem lehet altatást kérni ingyen vagy megfizethető áron

..

2012. szept. 18. 17:36
 1/1 poiu ***** válasza:

Részvétem. Nekem 16 éves koromban mászott be egy fogorvos a fogbélbe érzéstelenítés nélkül, ezért 20 évig nem is menetem fogorvoshoz. De ez rossz döntés volt, tönkrement egy csomó menthető fogam.

Szerintem keress egy TB-és szájsebészt, és mondd el, hogy mi miatt aggódsz. Ha normális megérti. Ha nem, csúsztass neki pár ezer forintot. Ez egy ilyen ország.

2012. szept. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!