Kiesett a tömésem angliában! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
A fogam az inyemnél lyukadt és letört a fogorvos betömte majd kb 2 hónap múlva kiesett a fedőtömés a belső tömés szépen megmaradt és kb 3 nap múlva újra rárakták a fedőtömést. azóta eltelt 3 v 4 hónap és megint kiesett, de most angliában vagyok és nem terveztem hazamenni pár hónapig. Egyelőre nem fáj , nemtudom h fog e, csak a letisztitott "lyuk" van ott. és sztem a tömés ami a lyukat fogja az még most is ott van. Mi legyen? mi lehet??2011. szept. 20. 16:15
1/3 anonim válasza:
Akkor eltudsz menni Angliába magánrendelőbe. Igaz hogy fizetős de magánrendelőben amúgy is valószínűleg jobb munkát végeznek.
2/3 A kérdező kommentje:
máshova valószínüleg nemnagoyn tudnék :S de amit hallottam/olvastam az az h kb megfizethetetlen kategóriába dolgoznak és azt is vacakul :S otthon egy két perces müvelet ez, nemigazán akarok érte több mint 30ezret fizetni :S Csak az a baj h amíg nem fáj addig nincs gond, de ha elkezd akkor meg már lehet késő lesz... nemtudom h hogy kéne
2011. szept. 20. 16:30
3/3 anonim válasza:
Pár hónapig elvileg van esélyed rá, hogy nem lesz vele gond és itthon meg tudod csináltatni. De ha elkezdene fájni, sztem akkor sem húzzák ki, hanem gyökérkezelés. Gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!