Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sebek a szajuregben?

Sebek a szajuregben?

Figyelt kérdés

Hetfon volt mandula mutetem es nagyon merges vagyok mert nem a torkom faj hanem az egesz szam!

a szam mindket szele felvan repedve alig tudom kinyitni a szam a szamon belul ilyen feher sebek vannak a nyelvem is sebes es nagyon faj :S

mit csinaljak? legyszi irjatok vmi tippet mert kezdek megorulni.

2012. szept. 13. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Afta ha minden igaz, elmúlik 1-2hét elteltével
2012. szept. 13. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
aha csak kar h se enni se beszelni se semmit nemtudok csinalni.
2012. szept. 13. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet aphta, de akár más is. Az előbbi vírus fertőzés. Próbálj Cataflam V-50-et szedni (ez vízben feloldható), kérj a patikában érzéstelenítő ecsetelőt (anaestatica).

Azonban, ha elesetté válsz, magas lázad lesz, más nyálkahártyákon is megjelennek a hólyagok (szem, orrüreg, nemi szerv), komolyabb betegségről van szó.

Mindkét esetben, ha nem tudsz folyadékot fogyasztani a száj fájdalma miatt, infúziós kezelésre van szükséged!

2012. szept. 14. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:

cataflamot alapbol is szedek azt irtak fel.

most elkezdtem oblogetni kamilla teaval es hatasos ugy h mamar tudtam inni rendesen (jeges vizet) meg ettem egy keves levest is

2012. szept. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!