Sebek a szajuregben?
Hetfon volt mandula mutetem es nagyon merges vagyok mert nem a torkom faj hanem az egesz szam!
a szam mindket szele felvan repedve alig tudom kinyitni a szam a szamon belul ilyen feher sebek vannak a nyelvem is sebes es nagyon faj :S
mit csinaljak? legyszi irjatok vmi tippet mert kezdek megorulni.

Lehet aphta, de akár más is. Az előbbi vírus fertőzés. Próbálj Cataflam V-50-et szedni (ez vízben feloldható), kérj a patikában érzéstelenítő ecsetelőt (anaestatica).
Azonban, ha elesetté válsz, magas lázad lesz, más nyálkahártyákon is megjelennek a hólyagok (szem, orrüreg, nemi szerv), komolyabb betegségről van szó.
Mindkét esetben, ha nem tudsz folyadékot fogyasztani a száj fájdalma miatt, infúziós kezelésre van szükséged!
cataflamot alapbol is szedek azt irtak fel.
most elkezdtem oblogetni kamilla teaval es hatasos ugy h mamar tudtam inni rendesen (jeges vizet) meg ettem egy keves levest is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!