Sebek a szájban. Hogyan szokjak le a rágásról?
Fogszabályzót hordtam nyolcadikig. Most már negyedikes leszek, azaz kb négy éve nincs fogszabim. Azonban akkoriban az a jóóóó nagy-féle volt, aminek olyan kis hegyes a széle..
Ezek a hegyes részek beleakadtak a számba, igy állandóan sebes volt. (meg gondolom azért is hogy "gyenge vagyok"ilyen téren, szóval ha vki után iszok akkor az ajkamon is jön ki dumó azonnal)
Szóval négy éve nem tudok leszokni ezeknek a sebeknek a rágásáról. Azóta nem multak el. Minden reggel ugy kelek, hogy belülröl a szám recés, hiszen "tegnap" mindig lerágtam a sebes részeket, és gondolom gyogyulna be. Oldalt, elöl az elsö fogaim elött (leginkább alul)
Egyszerüen nem tudok róla leszokni, és elmondani sem merem senkniek, mert nagyon kellemetlennek találom. És persze nagyon csunya.
A multkor pedig egy ismerösömnek elmondtam, aki azt mondta hogy ettől rákot kaphatok. Azóta iszonyatosan félek.
Valaki segitsen! :(
Elmondani sem merem senkinek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!