S. O. S Fogszabályzós kérdés, szabad ilyet?
Figyelt kérdés
3 évig volt magándokinál rögzített fogszabályzóm alul felül, minden szép és jó lett, de nem tudtuk kifizetni már az éjszakait (30. ezer volt egy fogsorra... o.O), ami rögzítette volna a fogaim, így bár az alsó a helyén maradt, felül rés keletkezett és elmozdultak a fogaim. Az sztkban csinálnak nekem fogszabályzót annak ellenére, hogy elmúltam 18? Mennyi időt kell várni? Menyibe kerül? A válaszokat előre is köszönöm!2012. szept. 13. 17:29
1/8 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, akkor a körzeti fogorvoshoz kell menned. Hogy mennyi ideig tart..a hordása, attól függ, milyen sùlyos a fogaid állapota, vagy hogy mennyi idéig tart...az elkészítése, az attól. Függ hogy milyen fogszabi kell. Az árakat nem tudom, de nem vészes. Anyukámnak egy gyökérkezelést ingyen csinálták meg pl.
2/8 A kérdező kommentje:
Én éjszakaira gondoltam, de honnan tudhatom, hogy ki a körzeti fogorvosom? Nagyon köszönöm a választ! :))
2012. szept. 13. 19:02
3/8 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudok érdemben válaszolni a kérdésedre, viszont lenne egy kérdésem. Fogszabályozó levetéle után mennyi idő múlva mozdultak el a fogaid?
Amúgy sajnálom. :(
4/8 A kérdező kommentje:
Az első egy hétben, sőt az első 3 napban már drasztikus volt a változás, azóta csak picit mozdult... :(
2012. szept. 14. 07:04
5/8 anonim válasza:
18 felett az sztk-ban sincs semmilyen támogatás a fogszabályzásra,ha egyáltalán csinálnak olyat.A dokidnak eleve nem lett volna szabad levenni az állandót,amíg össze nem jött a pénz az éjszakaira.
6/8 anonim válasza:
3 évig szenvedtél a fogszabival, majd 3 nappal a levétel után ugyanott voltál, ahonnan elindultál, hmm, hát nem tudom, hogy élted meg, de őszintén sajnállak.
De ha a szüleid tudták, hogy nem lesz pénz az éjszakaira, akkor egyáltalán mért mentetek bele, hogy rögzített fogszabit viselj? Nem tudott volna valaki kölcsön adni, nagynéni, nagybácsi, nagyszülők?
7/8 A kérdező kommentje:
Senki sem gondolta, hogy 3 év alatt ennyi pénzbe fog kerülni, senki sem gondolta, hogy anyukámnak nem lesz munkája, senki sem mondta nekünk, hogy ennyibe fog kerülni az éjszakai fogszabályzó, senki sem mondta, hogy kelleni fog a végén éjszakai fogszabályzó, senki sem várhatja el nagymamámtól, hogy még többet fizessen, amikor kifizette az egyik fogszabályzóm, szemüvegem, stb...
2012. szept. 16. 11:45
8/8 anonim válasza:
:(
Nem lett volna szabad levennie a dokinak az állandót, ahogy az egyik kommentelő is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!