Ha nem mosom a fogaimat attól fogorvoshoz még mehetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 11:33
12/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem az vagyok. Nekem ami fogam hátul lyukas az se fekete belül, meg az egész fogsorom sehol sem, és nincsen ennyire rossz fogam.
2012. szept. 12. 11:56
13/18 anonim válasza:
Bármit megmondhatsz a doktornak.
14/18 A kérdező kommentje:
Oké, akkor délután elmegyek, köszi a válaszokat.
2012. szept. 12. 12:08
15/18 anonim válasza:
De miért nem mosol fogat? Erre az egyszerű kérdésre válaszoljál már légy oly kedves! Amúgy az, hogy te úgy látod nem látszik, egy fogorvos látja, minden bizonnyal van nem kevés fogköved, amiből már következtethet rá. Gondolom előtte sem mosod majd meg, ezért friss lepedékkel is találkozik majd, ami jó ocsmány, igénytelen látvány. Persze, békén hagyja a többi fogad, ha kérded, de hogy azokkal is mész majd hamarosan azt garantálom neked. Pár év múlva meg majd költhetsz jó drága műfogsorra. Gratulálok!
16/18 A kérdező kommentje:
Voltam, és betömte elől. Egyedül a hátsókra mondta hogy rossz állapotban vannak, gondoljam át mert be lehet tömni őket. Hát átgondolom majd.
2012. szept. 12. 18:03
17/18 anonim válasza:
Tök vicces, hogy le lett pontozva az első oldalon mindenki, aki szerint igénytelen dolog fogmosás nélkül elmenni fogorvoshoz. Ez azonban a tényeken nem változtat. Igénytelen és gusztustalan.
18/18 anonim válasza:
ha nem mosol fogat, akkor kb. 50-60 éves korodra leépül a fogkörüli csontállomány, kilazulnak majd kiesnek a fogaid. Teljesen fogatlan leszel!! Erre mérget vehetsz. Mellesleg el tudom képzelni, h mennyire büdös a leheleted emellett. Csak kérdezd meg pár ismerősödet, h mi a véleményük a te leheletedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!