Menthetőek a fogaim?
(Hosszú történet!)Ez egy igen kínos kérdés számomra is már, mert ugyan nem vagyok idős, de a lelkem már a helyén van.
A történet úgy szól,hogy 5-6 éves koromban nagy sok édességet ettem, akkor még persze felelősség nélkül így tényleg nagyon sokat ehettem. A kamaszkor kezdetét épp átléptem,így elkezdődött az a dolog,hogy már mindenki megmondja a másiknak, ha valami baja van az illetővel.
Ez velem is így történt. Szóval a korabelieknek velem nem mondom,hogy mindenkinek de 60-70%-nak csálé a foguk és persze ez velem is így van.De mivel ezekben az években fejlődött ki az önmagammal való szembesülés,hogy nagyon rosszak a fogaim és ezt csak kevésszer de jelezték a társaim. A gyerekkori rossz szokások mellett még az is hozzájött,hogy egyszerűen a szüleim nekem nem mondták egyszer sem,hogy "mossál fogat naponta legalább kétszer" így erre én nem is szoktam rá így körülbelül 13-4 évig nem mostam fogat,csak ha fájtak a tejfogaim vagy már esetleg a maradandó fogaim. Az lenne a kérdésem,hogy megúszhatom még,hogy ne kelljen az összes fogamat kicserélni,mert én óriási dolognak tartom őket amik csak egyszer vannak.
Hello.én 19 éves vagyok és ugyan ez a szitu velem volt hogy kb 2 évig nem mostam fogat egyáltalán.
most 19 évesen ott tartok hogy teljes fogpótlásra szorulok.ha szerencsém van kaphatok állandót ha nincs akkor kivehető lesz...
Most hány éves vagy?
Nálam is ugyanez volt a szitu, mint nálad.
De én 15 évesen fogtam magam és elmentem a sulifogorvoshoz, azóta pedig ápolom őket, mint a kisangyal.
Akkor volt 3 húzásom és 5 tömés, azóta semmi. Most 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!