Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökér kezelés téma! Akinek...

Gyökér kezelés téma! Akinek volt már, az tudna róla írni hog milyen élményei voltak?

Figyelt kérdés

Lehetséges,hogy az egyik fogamat gyökér kezelni kell majd,

ezért kíváncsi lennék,hogy hogyan zajlik le egy ilyen kezelés.

1.Nagyon fáj,ki lehet bírni valahogy?

2.Mennyire rossz érzés?

3.Utána sokáig megtartható a fog,jól funkcionál?

4.Felül jobb oldalt,hátulról a 2. fogról van szó,ez tényleg maceránsabb,fájdalmasabb?

Gondolom nem egy kellemes érzés,de ha csak kicsit fájdogál ritkán a fogam,remélem nincs nagy gyulladásban.

A válaszokat köszönöm.

2012. aug. 26. 12:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"10es skálán kb 7 volt"

Hát azért az se lehetett akk kellemes.

2012. aug. 26. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
Nah,most már jól be vagy tojva kérdező,mi?:D Nyugi a gyökérkezelés nem, fog fájni,feltéve ha nem egy kontár fogorvoshoz mész!
2012. aug. 26. 23:53
 13/26 anonim ***** válasza:

3érzéstelenítős vagyok .

Igen hiába kaptam 3mat nem hatott , hát nem volt kellemes főleg hogy végig nyitva volt a szám kb 2órán keresztül és akkor is 2 injekciót kaptam ..

2012. aug. 27. 11:55
 14/26 anonim ***** válasza:
Arra ne számíts, hogy egyáltalán nem fog fájni! Nincs az az erős injekció, ami ezt teljesen eltompítja, ha a fogidegekről van szó. Ha megfelelő helyre szúrnak a szájüregedbe és jó erős érzéstelenítőt, akkor legfeljebb a fúrást nem fogod érezni. Az első gyökérkezelés fájdalmas lesz legalább egy kicsit, a második nem, ha addigra elhalnak az idegek.
2012. szept. 9. 15:09
 15/26 anonim ***** válasza:
20%
Pedig nem fáj.
2012. szept. 9. 15:48
 16/26 A kérdező kommentje:

"ma 15:09"

Értem én!

Gondolom hogy ha idegszövetről van szó,akkor fájdalomra mindenképp kell számítani.

De igazából én arra vagyok kíváncsi,hogy ez nagy mértékű fájdalom?

Vagy fáj,de nem az az erős kibírhatatlan fájdalom,hanem pl

olyan mintha megszúrnának vhol?

Teszem azt,azért gondolom mint pl egy foghúzás,annyira azért nem fáj.

Vagy igen?

2012. szept. 9. 16:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Hirtelen beléd nyilalló, villámcsapásszerű fájdalmat érezhetsz majd, de ez azonnal el is múlik. Kellemetlen, de nem fogsz ordítani tőle, de kisebb fájdalmas nyögések kibukhatnak belőled reflexszerűen. Nem mindenki tudja visszatartani, a fájdalomküszöbünk sem azonos.
2012. szept. 9. 19:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Ezt nekem 2 hete csinálták és nem fájt egyáltalán. Semmit nem éreztem...
2012. szept. 9. 20:34
 19/26 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Neked be volt vmennyire gyulladva?

Azt is hallottam h a fájdalom mértéke függ attól is,h be van e gyulladva a fog,vagy sem.

2012. szept. 9. 21:50
 20/26 A kérdező kommentje:

Azt is halottam h volt,aki az 1. kezelés után a foghúzást kérte,mondván h ő nem bírja ki ezt.

Ilyen is van?

Ennyire fájhat?

2012. szept. 9. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!