Gyökér kezelés téma! Akinek volt már, az tudna róla írni hog milyen élményei voltak?
Lehetséges,hogy az egyik fogamat gyökér kezelni kell majd,
ezért kíváncsi lennék,hogy hogyan zajlik le egy ilyen kezelés.
1.Nagyon fáj,ki lehet bírni valahogy?
2.Mennyire rossz érzés?
3.Utána sokáig megtartható a fog,jól funkcionál?
4.Felül jobb oldalt,hátulról a 2. fogról van szó,ez tényleg maceránsabb,fájdalmasabb?
Gondolom nem egy kellemes érzés,de ha csak kicsit fájdogál ritkán a fogam,remélem nincs nagy gyulladásban.
A válaszokat köszönöm.
Olvasgattam itt is a témáról,és tényleg annyira vegyesek a beszámolók.Van aki azt írja,hogy nem érzett szinte semmit sem,van aki meg azt hogy elájult,sírva fakadt.
Nektek milyen volt?
Ha fájt,akkor egy 10-es skálán mennyire értékelnéd a fájdalmat?
Injekciót kapsz-> nem fáj.
Utókezelés és a tömés nem fáj, mert ki van idegelve addigra a fog.
Nekem 3 év után begyulladt és kitört a tömés a fogamból... Az ínyemen keresztül oldalt dolgozta ki a szervezetem a tömőanyag egy részét és a gennyet.
Ennyit a gyökérkezelt fogakról.
Jaj!
Nem tehetek róla,de félek!
Húzták már ki a fogamat úgy hogy gyulladás miatt nem hatott az érzéstelenítő,és éreztem mindent,azt se kívánom senkinek se.Remélem azt az érzést semmi se tudja felülmúlni.
Én bírom vmennyire a fájdalmat,de akkor csak addig bírtam magam tartani,míg kiértem rendelőből,aztán sírtam mint egy gyerek,mert ugye egyáltalán nem zsibbadt be,rögtön éreztem a fájdalmat.Előtte is,és utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!