Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy bírjam ki hétfőig?

Hogy bírjam ki hétfőig?

Figyelt kérdés
Csak akkor tudok fogorvoshoz menni, mert vagy 3 fogam meglazult elől, picit mozognak. Már pár napja így van, de csak ma hajnalban kezdett egy picit (tényleg csak picit) komolyabb lenni. Nagyon rossz így, félek hogy valami baj lesz :S Vérezni nem vérzik. Cukorkát szopogattam, szerintem attól lazult ki hogy szoptam a cukorkát, akkor vérzett valami de nem tudom mi, mert ha az ínyemhez tettem az ujjam akkor nem volt véres. Hogy bírjam ki hétfőig? Nagyon rossz, nem merek enni.

2012. aug. 25. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Elsétálsz a patikába veszel cserszömörcés szájvizet és öblögetsz vele! A Corsodil is hatásos ínybetegségek esetén. Ha ínysorvadásod van, akkor az gáz!
2012. aug. 25. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezzel nem sokat tudsz csinálni, legfeljebb annyit, hogy ne mozgasd és kíméld a fogad, csak pépeset egyél, hétfőn pedig azonnal menj fogorvoshoz.

Ha van otthon Phlogosol oldatod öblögess vele, vagy bármilyen ínygyulladás elleni oldattal.

[link]

2012. aug. 25. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon semmi olyan, gyógyszertár még nyitva van ilyenkor?
2012. aug. 25. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenütt van ügyeletes gyógyszertár, nézd meg a neten nálatok melyik az.
2012. aug. 25. 17:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ajjj olyan rossz mit csináljak? Mikor lesz már hétfő? :(((
2012. aug. 26. 00:36
 6/6 anonim válasza:
Ne sírjálj,egy fogfájás istenem ,bird ki vagy menj patikába vegyél fájdalom csilapitot vagy ömlögetöt.
2012. aug. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!