A foghuzas fajdalmas?
Igen, kapsz. De attól csak jobb lesz. Én 22 éves vagyok, bár édes szájú vagyok, mindig vigyáztam a fogaimra, és már 4-et húztak. Sajnos nem bírják a gyökérkezelést, és a bölcsesség fogaim is rossz helyre nőttek.
Szerintem nem fáj. Rossz hallani, ahogy roppannak ott a dolgok. Nekem az volt kellemetlen hogy nyomta, amikor kilazítja. De a húzás túlélhető. De otthon legyen majd utána fájdalom csillapító. Ha fájna, bár nem törvényszerű. És majd a legfontosabb, ne tapizd majd a nyelveddel. Lesz majd ott egy alvadt vér darab, amikor már nem vérzik. Annak ott kell lennie. Ne próbáld kipiszkálni, vagy öblögetni. Sokan csak túl hisztériázzák, de szerintem nem olyan durva.
Sajnos nem feltétlen. Első vagyok.
Én simán ahhoz a dokihoz járok, akihez tartozom.. És nagyon ügyes is, precíz is, és ami még nekem fontos, jó fej is. Inkább járj utána nálatok milyen. És egy foghúzás nem agyműtét. Azért aztán kár pénz kiadni. Ahogy te gondolod, de járj utána, lehet, hogy ott is jobb a sztk-s doki mint a magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!