Foghúzás mennyire fájdalmas közben és utána?
Figyelt kérdés
Hamarosan felteszik a fogszabimat de előtte egy fogat muszáj kihúzni. Kicsit félek :)2012. márc. 23. 21:54
1/9 anonim válasza:
Mindenki fél. Egyedül a tűtől van okod (persze ha amúgy is utálod a tűket) félni. Ha nem utálod őket, és nem állsz hadi lábon a szurival, semmi okod nincs félni, mivel talpig elzsibbaszt a lidocain :)
2/9 anonim válasza:
hát közben csak kellemetlen mivel tudod mi történik, de nem fáj egyáltalán. utána meg csak kicsit. attól függ mondjuk szerintem mennyire nagy fog, de nem vészes.
3/9 anonim válasza:
ne aggódj, nagyobb lesz a félelem mint a fájdalom, tapasztalatból mondom. elzsibbasztanak és semmit nem érzel. szerintem rosszabb mikor már kihúzták is elmegy a zsibbasztó ereje
4/9 anonim válasza:
Csak nyomást, feszegetést fogsz érezni, éles fájdalmat nem.
5/9 anonim válasza:
gondolom egészséges fogról van szó, ami rosszul áll
nem fog fájni
nekem januárban vettek ki egy ilyet
kaptam egy érzéstelenítő injekciót - a szurikat szerencsére jól viselem
és utána úgy elzsibbadtam, hogy nem éreztem a húzásból semmit
miután elmúlt az érzéstelenítő hatása, meglepett, hogy nem volt szükségem fájdalomcsillapítóra
mivel a fog és a gyökere egészséges volt, így a helye szépen és gyorsan gyógyult - fájdalom nélkül
6/9 anonim válasza:
nekem nem fájt.azaz érdekes hogy mégis félek fogorvoshoz menni.
egyáltalán még utána se fájt
7/9 anonim válasza:
Fájni nem fog,csak lehet,hogy kellemetlen lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, akkor megnyugodok :)
2012. márc. 23. 22:12
9/9 anonim válasza:
nekem fogorvos azt mondta hogy ritkán találkozik ekkora foggal..12 éves voltam akkor. 3 érzéstelenítőt kaptam, és mégis lepergett előttem az egész életem amíg 10 percen keresztül próbálta kihúzni a fogam:D természetesen nem elijeszteni akarlak :) Mert ha a fogorvosod jó semmi ok pánikra..és tényleg szerintem is függ attól hogy mekkora a fogad. Ne félj túl lehet élni, és legyen az előtted, hogy majd ha a fogszabályzód lekerül milyen szépek lesznek a fogaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!