Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen a szájpadlásos fogszabá...

Milyen a szájpadlásos fogszabályzó? 13/F

Figyelt kérdés
Nem sokára kapni fogok egy szájpadlásos fogszabályzót rá építve egy mű fogat, tehát rá lesz téve egy fog.. Most nem is ez a lényeg, hanem arra vagyok kíváncsi vagy milyen?? Fura? Nehéz megszokni??? Beszédre is kihat?? Tapasztalatokat kérek szépen! Köszönöm! :)
2012. aug. 23. 14:41
 1/5 anonim válasza:

Hogy érted hogy "szájpadlásos"? ha ugy hogy egy híd féleség van a szájpadlásodon,és az 1-1 gyűrűvel van ráerősítve mind a ketto fogadon (jobb,bal)?

Ha igen: kihat a beszédre,evésre. nagyon nehezen fogsz tudni. igen,nagyon fura. nekem folyton elvágja a nyelvem... xD de meg lehet szokni,csak elég rossz érzés amikor pl rágózol,és feltekeredik a vasra....

Ha nem: bocs,nemtudok segíteni.

13/L ;)

2012. aug. 30. 22:31
 2/5 anonim válasza:
22:31-es vagyok,ja és nekem már novemberben veszik le :D csak 1 évet volt rajta,pedig a fogaim igen "rondán" álltak ki (szemfogak) esku,mint egy vámpírnak..... ba**ta az agyam!
2012. aug. 30. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hogy akarják meg csinálni gőzöm sincs, annyi tudok hogy egy műanyag darab lesz a szájpadlásomon vagy mti tudom én... De mosták egy pára, hogy szinte "Újra" kell tanulnom beszélni, mert nagyon fura.... :(((
2012. aug. 30. 23:03
 4/5 anonim válasza:
igen,de nem lesz annyira vészes! amikor felrakják,nem fog fájni,csak utána.. de meg fogod szokni! nekem vasat raktak "hídnak",de talán a muanyag jobb lesz. (az nem vágja el a nyelved..)
2012. aug. 31. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Remélem... És a drót látszani fog elől a fogamon? Tehát elől a fogaimon végig fog futni egy drót??? Vagy az egy másik fajta fogszabályzó??
2012. aug. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!