Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fognak csinálni?

Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés

Fogszabis leszek és most voltam röntgenen..amin az látszik hogy a még ki nem nőtt fogam az alső fogsoromnál ferdén nő de nagyon és ezáltal nyomja előre a többi fogamat..de nem ezért akartam fogszabit hanem azért mert farkasfogaim vannak ami nagyon zavar..Nem tudjátok hogy ezzel mit kezdenek majd?? szeptember 11.-én megyek vissza de hát addig még van idő..lécci irjatok

14/L

2012. aug. 22. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a bölcsességfogad az ( 8-as fog) és impaktált, akkor szerintem azt eltávolítják.
2012. aug. 22. 05:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A röntgent nem tudod feltölteni?
2012. aug. 22. 12:44
 3/4 A kérdező kommentje:
megpróbáltam feltölteni de semmi nem létszik rajta..és hogyan tudják eltávolítani??kiműtik vagy mi??
2012. aug. 22. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
találtam egy képet amihez nagyon hasonlít az enyém: [link] itt az első kép ami hasonlít eléggé...amihez oda van irva hogy Angular
2012. aug. 23. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!