Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudtok együtt élni az...

Hogyan tudtok együtt élni az aftával?

Figyelt kérdés

Nekem most van először és legszívesebben meghalnék...olvastam fórumokon hogy és egy csomóan arrólni számoltak be hogy 15-20 éve rendszeresen visszajön az aftájuk.Dehát hogy bírnak ezek párkapcsolatot létesíteni???hiszen még létezni is rossz ilyenkor , belegondololok hogy csókolózni kéne valakivel hát sztem beszarnék a fájdalomtól, arról nem is beszélve hogy az afta undorító.Ha nekem is folyton kifog jönni ....én öngyilkos leszek.

20L

2012. aug. 14. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem gyakran van aftám. Úgy értem, valahányszor megharapom a számat. Amikor az elsőt kaptam - egészen kicsi koromban -, én is lázas beteg voltam tőle. A következő már kevésbé viselt meg... ma már csak úgy vagyok vele, hogy "ah, megint egy afta", és ügyeskedni kell egy kicsit a kajával meg a fogkefével néhány napig. De semmi másban nem korlátoz, nem terít le, nem veszi el az életkedvemet.
2012. aug. 18. 12:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem elvette... mivel nem 1 afta volt a számban hanem kb 25..beszélni sem tudtam és nekem azzal kellett ügyeskednem hogy hogy tartsam a számban a nyelvem meg a fogaim hogy a legkevésbé fájjon.. szerencsére már nagyjából elmúlt,de engem nagyon megviselt ez, ugyhogy mostantól tényleg egészséges leszek és egy rakat vitamint fogok enni :// mert a gondolattól is irtózom hogy nem ez volt az első és utolsó.
2012. aug. 19. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem is folyton van , multkor 23volt , elmentem a fogorvoshoz és bekente valami ecsetelővel és azóta ha van is ujra bekenetem és 3nap alatt kámpecc :DDDD
2012. aug. 31. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
és akkor ha elmész a fogorvoshoz nem fogsz 15-20 évig szenvedni :D és nyugi a fogorvos se gondol semmi rosszat nekem köcsög az orvosom és mégis azt mondta h ez normális
2012. aug. 31. 21:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Iszonyat régi kérdés, de azért még válaszolok hátha olvasod kedves kérdező. Nekem amióta az eszemet tudom aftáim vannak. Rendszeresen 1-2 havonta kijönnek más helyeken és méretben ahogy előttem is írták. Konkrétan most is van egy -szerencsére "előnyös" helyen-, de amire emlékszem eddig a legfájdalmasabb hely ahol kijött az a fogam és az alsó ajkamnak a belső környékén alul (nem tudom a spec.nevét, már ha van:D) és ahányszor ettem vagy beszéltem hozzádörzsölődött a fogamhoz. Na az iszonyatos volt. Nem egyszer ráharapok "szegényekre". Az sem kellemesebb dolog. Anyukámnak voltak a születésem előtt ugyanígy, mint nekem és mikor megszülettem, neki abbamaradtak. Mondhatni "átvettem" tőle. Hogy hogy lehet vele együtt élni? Hát muszáj :D De nekem már olyan régóta vannak,hogy fel sem tűnnek. Az lenne a furcsa, ha nem jönnének elő a kis r○hadékok :D Hál' Isten ezek csak neked meg a szádban kurkászó embereknek tűnnek fel, így ennyi jó oldaluk van. Egyébként ami most jelenleg van, csak tegnap tűnt fel, de szerintem már régebb óta ott lehet. És a kezeléséről annyit, hogy régebben a gyerekorvos kezelte nekem (emlékeim szerint nagyon fájdalmas volt, de szerintem ezek túlzóak :D) viszont nem egyszer elsírtam magam a kezelések során. Bocsi a hosszú válasz miatt, szerintem még nem írtam gyk-ra ilyen terjedelmű hozzászólást.
2017. márc. 26. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!