Mennyibe kerül fogorvosi munkával együtt OEP-re alsó, -felső kivehető fogsor 60 éven felülinek?
Figyelt kérdés
Elolvastam az OEP idevágó rendelkezését, de semmit nem ér,mert a technikai költséget, amit a betegnek kell fizetni,nem összegesiti.
Megköszönném gyors válaszotokat, mert hétfőig kell döntenem, menjek-e priváthoz, aki viszont teljesen lenulláz anyagilag.
2011. nov. 26. 15:27
1/4 anonim válasza:
bár kicsit későn, de hátha még időben: apukámnak kb. 70 ezer volt a teljes fogsor, ő most 75.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, fogorvosi munkáért semmit nem kellett fizetni?
Az én problémám az,hogy a XI. kerületben lakom,ide tartozom, és a fogorvosok nem mondanak árat, ami szabálytalan,de megtehetik.Apukád gondolom, nem az én kerületemhez tartozik.
2011. dec. 1. 13:12
3/4 anonim válasza:
apum a 13. kerületbe van bejelentve, az ottani sztk-ban csinálták neki. most megkérdeztem, és azt mondta, hogy cakkompakk 70 ezer ft volt neki, de féláron, mivel 70 felett van... tehát eredetileg 140 000 lett volna. remélem segítettem!
4/4 anonim válasza:
Hali segítség kéne az oep 2012-es rendeletei alapján egy 34 éves rokkant nyugdíjas férfire mik vonatkoznak műfogsor ügyileg? mennyi lenne előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!