Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül fogorvosi...

Mennyibe kerül fogorvosi munkával együtt OEP-re alsó, -felső kivehető fogsor 60 éven felülinek?

Figyelt kérdés

Elolvastam az OEP idevágó rendelkezését, de semmit nem ér,mert a technikai költséget, amit a betegnek kell fizetni,nem összegesiti.

Megköszönném gyors válaszotokat, mert hétfőig kell döntenem, menjek-e priváthoz, aki viszont teljesen lenulláz anyagilag.

2011. nov. 26. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
bár kicsit későn, de hátha még időben: apukámnak kb. 70 ezer volt a teljes fogsor, ő most 75.
2011. dec. 1. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, fogorvosi munkáért semmit nem kellett fizetni?

Az én problémám az,hogy a XI. kerületben lakom,ide tartozom, és a fogorvosok nem mondanak árat, ami szabálytalan,de megtehetik.Apukád gondolom, nem az én kerületemhez tartozik.

2011. dec. 1. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
apum a 13. kerületbe van bejelentve, az ottani sztk-ban csinálták neki. most megkérdeztem, és azt mondta, hogy cakkompakk 70 ezer ft volt neki, de féláron, mivel 70 felett van... tehát eredetileg 140 000 lett volna. remélem segítettem!
2011. dec. 1. 23:45
 4/4 anonim válasza:
Hali segítség kéne az oep 2012-es rendeletei alapján egy 34 éves rokkant nyugdíjas férfire mik vonatkoznak műfogsor ügyileg? mennyi lenne előre is kösz
2012. szept. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!