Fogszabályzó - Miért van ez?
Figyelt kérdés
8. hónapja van fogszabályzóm, és az első két fogam között volt egy rés. Nagyon örültem, mert ahogy telt az idő, úgy húzta össze a fogszabályzó. Aztán az előző hónapban elkezdte széttolni őket. Most csúnyább, mint még a fogszabi előtti időkben. Mitől van ez?2012. aug. 10. 16:32
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, visszahúzza őket majd a doki. Nálam is ez volt a helyzet. Csak kell a hely a fogaidnak, hogy szépen rendeződhessenek! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök, köszönöm. Most megnyugtattál :)
2012. aug. 13. 19:27
3/5 anonim válasza:
Nektek mennyibe került a fogszabályzó ???
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem alsó felső porcelán együtt 150 000 ,-
2012. aug. 15. 10:33
5/5 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani! Nekem több mint 4évig volt fogszabim! Kicsit javított rajta, de így is nagyon csúnya! Nem érte meg! Sőt a fogszabi miatt (mivel nem tudtam tőle rendesen fogat mosni) több fogam ki is lyukatt és foltos is lett! Nem érte meg és több 100.000ft hagytam ott! Inkább cisnáltattam volna porcelánt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!