Fogszabályzó suliban?
Kellemetlen érzés és nehéz megszokni. A kajálásról pár napig le kell mondani és csak joghurtokon lehet élni.
Nem cikiztek egyáltalán. Szerintem ez ma már nem olyan dolog ami miatt kicsúfolnának... vannak olyanok akik szerint még menő is. :D
Ez attól függ, hogy mennyire fáj, hogy milyen állapotban vannak a fogaid, nekem suli idő alatt rakták fel kellemetlen volt, de NEM elviselhetetlen. Én már aznap este amikor felrakták tudam pizzát enni, bár először furcsa érzés, hogy valami van a szádban és úgy kell rágni de pár npon belül megszoktam. Cikizni egyáltalán nem cikiztek, mert több barátnőm is fogszabis és az egyiküknek előttem egy nappal rakták fel...:) arra készülj fel, hogy minden hónapban az igazítás után kellemetlen lesz de egy idő után már teljesen megszokod és alig fogod érezni.
remélem segítettem
Egyáltalán nem volt rossz. Senki nem cikizett, sőt mindenki mondta, hogy mosolyogjak, amit persze nem nagyon akartam. :) Volt, aki azt is mondta, hogy jól áll. Szóval tényleg kedvesek voltak.
Fájni se fájt nagyon. Mondjuk csak a felsőt rakták még fel, de már aznap ettem is a suliban. Mondjuk pont főzelék volt.
Beszélni pedig teljesen normálisan tudtam.
Ne félj, egyáltalán nem nagy dolog. Könnyen meg lehet szokni. Sőt nekem nem is sebezte ki a számat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!