Szerintetek rakassak fogszabit?
Figyelt kérdés
Most lehet hogy lesz rá lehetőségem, de nem tudom megéri-e. Sok vele a szenvedés? Szerintetek mennyi ideig kell hogy fent legyen?
Itt egy kép: [link]
Akinek hasonló volt annak jól helyrehozta?
Gondolom alsót és felsőt egyszerre kell, de ha esetleg csak az egyikre van keret akkor felrakják külön? Ebben az esetben hova rakassam? A felső fogsorom jobban látszik, de az alsó meg görbébb, ezért nem tudnék dönteni. Sokat számít egy fogszabi ismerkedésnél?
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 6. 12:24
1/5 anonim válasza:
szerintem menj el a fogászatra és beszéld meg vele, én mindenképp javasolnám. a fenti a képen nem nagyon látszik, de a lenti elég csúnya. én a semmelweisre járok fogszabályzásra, ők nagyon profik és kedvesek, rögzített fogszabályzó csak 1 évig volt fent, ami elég rövid időnek számít, viszont éjszakaim volt már előtte is és most is szinzentartásnak
2/5 anonim válasza:
első vagyok
nekem 17 éves koromban volt fent, nem hiszem, hogy bármit számított volna ismerkedésnél, de mindenképp megérte
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én most 19 vagyok. A felsőnél a bal oldali szemfogam nőtt befelé, a bal 1-esre kicsit rálóg a jobb 1-es és a jobb 1-esre a jobb 2-es. Alul meg ráadásul fogköves is eléggé.
2012. aug. 6. 13:06
4/5 anonim válasza:
Hú, szerintem rakasd fel. Főleg alul nagyon össze-vissza van. Ezzel később bajok lehetnek, ha ennyire kesze kusza. Ismerkedésnél számítanak a rendezett fogak, akinek fogszabályzója van az ápoltságra utal. Törődik a fogával. Szerintem ne is gondolkodj. Egyébként úgy nem lehet fogszabályzót felrakatni, hogy csak az egyik fogsorodra. Vagy mindkettőre vagy egyikre se. 19 éves vagy, még nem is nagyon csúsztál le. Másfél vagy 2 év és szép fogaid lesznek! :) Hajrá!
5/5 anonim válasza:
megint az első vagyok
nincs teljesen igazad, mert nekem csak felül volt szerencsére és szépen helyrehozta az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!