Gáz ha kicsit csálék a fogaim?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nem olyan feltűnő, fogszabályzót nem lehet rakatnom, mert anyagilag nem engedhetjük meg magunknak:/2012. aug. 7. 07:58
1/8 anonim válasza:
Ha 18 év alatt vagy akkor a TB támogatja, és az kijön 30 000 Ft-ból kb. Szerintem szánjátok rá a pénzt, mert, ha nagyobb leszel nagyon fogod bánni, és akkor meg fél millióba lesz a fogszabályzó és évekig rajtad lehet. Mondjuk ez a kicsit csálék a fogaim alatt nemtudom mit értesz, de biztos zavar, ha ide kiírtad. És, ha most zavar később mégjobban fog.
3/8 anonim válasza:
nekem a szemfogam elől helyhiány miatt 30 fokos szögben kifele áll, azt mondják huzassam ki, de engem nem zavar.
5/8 anonim válasza:
Kinehúzasd már ember , ne lég hülye :D
Ennél sokkal rosszabbakat láttam már.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Fogszabályzó!! Utálni fogod később, ha már most is utálod. Csak később mégjobban fog zavarni.. és mosolyogni se mersz majd. Beszéld meg szüleiddel. 18 év alatti vagy 30 000 Ft. 18 év felett 500 000. Nem mindegy.
7/8 A kérdező kommentje:
azt értem, hogy nem kerül sokba.. de a szüleim nem engedik, mert kell másra a pénz! ezért kérdeztem, hogy nagyon gáz-e..
2012. szept. 1. 16:10
8/8 anonim válasza:
Igen, gáz. Tegyetek félre és lesz rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!