Az a baj, hogy elöl elkezdett kicsit romlani a fogam, ha betömik az látszani fog?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha látszódna, de látszódni fog? Nagyon félek. :S2012. júl. 17. 22:22
1/10 anonim válasza:
Gyönyörűen megcsinálják, nem látszódik, bár évek alatt újra elkezdhet látszani a fog, és a tömés határán, de nem biztos, és akkor is újra lehet tömni. A lyukasnál mindenképp szebb lesz, de tényleg hihetetlenül jól megcsinálják, nyugi!
2/10 anonim válasza:
1. nem szeretném ha látszódna? miért az szebb amikor az látszik, hogy romlott?
2. de egyébként megnyugtatlak, ilyen lézeres tömések vannak, nekem is úgy csinálták és lófasz se látszik
3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam. :) De ugye fehér tömést raknak be? Jah, és az is a bajom, hogy nem hófehérek a fogaim ezért gondoltam, hogy látszani fog a tömés. (mert az fehér a fogaim meg kicsit sárgásak és az úgy meglátszana) :((
2012. júl. 17. 22:36
4/10 anonim válasza:
Hogy néz ki a fogad, melyik lyukas? Nagyon?
5/10 anonim válasza:
Na jó, én első vagyok, megnyugtattalak, utánam még mások is, hogy gyönyörű-en megcsinálják, aztán még megkérdezed, hogy ugye fehéret tesznek bele...????!!! nem feketét, szerintünk az a gyönyörű! Inkább mostál volna fogat kis h- lye! A rossz fog nem izgat ennyire???
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, kicsi meg végképp nem! -.- Idióta!
2012. júl. 18. 01:19
7/10 A kérdező kommentje:
3-nak meg: nincs rajta lyuk, csak picit elkezdett fehéredni.
2012. júl. 18. 01:28
8/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg ez az első rossz fogam, eddig sose volt velük baj, csak ez görbén nőtt és sokszor nem lehetett rendesen megmosni, a fogselyem meg nem ment be a 2 fog közé, mert ez a fogam ránőtt a másikra!
2012. júl. 18. 01:31
9/10 anonim válasza:
Nekem pont ma volt elől tömésem és nem látszik semmi jól meg kellett néznem hogy valójában hol is tömött nekem. Gyönyörű szépen megtudják csinálni azzal az uv-fénnyel nekem azzal csinálta szép nagyon. Nem fog látszódni!
10/10 A kérdező kommentje:
16:58 :) köszi.
Nekem majd csak hétfőn tudják megcsinálni, mert akkorra kaptam időpontot. :) Addig meg barátkozok a gondolattal. :)
2012. júl. 19. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!