Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az a baj, hogy elöl elkezdett...

Az a baj, hogy elöl elkezdett kicsit romlani a fogam, ha betömik az látszani fog?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ha látszódna, de látszódni fog? Nagyon félek. :S
2012. júl. 17. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyönyörűen megcsinálják, nem látszódik, bár évek alatt újra elkezdhet látszani a fog, és a tömés határán, de nem biztos, és akkor is újra lehet tömni. A lyukasnál mindenképp szebb lesz, de tényleg hihetetlenül jól megcsinálják, nyugi!
2012. júl. 17. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:

1. nem szeretném ha látszódna? miért az szebb amikor az látszik, hogy romlott?

2. de egyébként megnyugtatlak, ilyen lézeres tömések vannak, nekem is úgy csinálták és lófasz se látszik

2012. júl. 17. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam. :) De ugye fehér tömést raknak be? Jah, és az is a bajom, hogy nem hófehérek a fogaim ezért gondoltam, hogy látszani fog a tömés. (mert az fehér a fogaim meg kicsit sárgásak és az úgy meglátszana) :((
2012. júl. 17. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a fogad, melyik lyukas? Nagyon?
2012. júl. 17. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Na jó, én első vagyok, megnyugtattalak, utánam még mások is, hogy gyönyörű-en megcsinálják, aztán még megkérdezed, hogy ugye fehéret tesznek bele...????!!! nem feketét, szerintünk az a gyönyörű! Inkább mostál volna fogat kis h- lye! A rossz fog nem izgat ennyire???
2012. júl. 17. 23:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, kicsi meg végképp nem! -.- Idióta!
2012. júl. 18. 01:19
 7/10 A kérdező kommentje:
3-nak meg: nincs rajta lyuk, csak picit elkezdett fehéredni.
2012. júl. 18. 01:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Mellesleg ez az első rossz fogam, eddig sose volt velük baj, csak ez görbén nőtt és sokszor nem lehetett rendesen megmosni, a fogselyem meg nem ment be a 2 fog közé, mert ez a fogam ránőtt a másikra!
2012. júl. 18. 01:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem pont ma volt elől tömésem és nem látszik semmi jól meg kellett néznem hogy valójában hol is tömött nekem. Gyönyörű szépen megtudják csinálni azzal az uv-fénnyel nekem azzal csinálta szép nagyon. Nem fog látszódni!
2012. júl. 18. 16:58
 10/10 A kérdező kommentje:

16:58 :) köszi.

Nekem majd csak hétfőn tudják megcsinálni, mert akkorra kaptam időpontot. :) Addig meg barátkozok a gondolattal. :)

2012. júl. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!