Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tetszik a fogszabi, és a...

Tetszik a fogszabi, és a fogaim kicsit csálék is, sztetek erre már adnak? 14f

Figyelt kérdés

kicsit furán állnak, nem egyenesen, és sztem a szüleim vennének nekem, mert mostanában jól megy:) Sztetek belevágjak, ha igen mire számíthatok? nem tuom miért de valamiért nekem tetszik.

14f

2012. aug. 6. 21:00
 1/5 CE-Pirate válasza:
A fogszabit csak fogorvos írhat fel úgy tudom. Ha ajánlja akkor jobb minél előbb. Mire számíthatsz? Hát, hogy szép lesz a mosolyod:P Másra nem jó, sose adnék ki annyi pénzt egy fogszabiért. Max. ha nagyon csúnyák lennének a fogaim,és elkerülhetetlen lenne.
2012. aug. 6. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
a fogszabályzás elsődlegesen NEM esztétikai kérdés, nem tudom honnan veszed első, hogy másra nem jó, ne válaszolj ha nem értesz vmihez....a legfontosabb az egészséges harapás beállítása az állkapcsok helzetének megfelelően, plusz akor tudod rendesen tisztítani ha egyenesen szépen állnak a fogak, így nem mennek tönkre, mellesleg sokkal szebb lesz az egész arcberendezés, mosoly stb, amúgy 14 évesen támogatj a tb, szóval nem is lesz túl sok pénz, sztem vágj bele, menj el egy jó dokihoz, nagyon megéri,nekem is volt, a fogak egészsége nagyon fontos, én pl ezt nézem meg először egy pasin, h milyenek a fogai ;)
2012. aug. 8. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:

okés akkor belevágok.

Egyébként nem tudom miért, de már kicsi korom óta, mikor még gyerek voltam kb 7-8 éves, szerettem volna egyet. tán mert voltak a suliban ahova jártam akkor osztályban olyan gyerekek akiknek volt. nem tudom miért. szal asszem belevágok:) nekem fogorvos a fogaimat kicsiként látta utoljára, mert a suliban van fogszűrés, de mindig elkerültem hogy ne menjek, mert CSAK, nekem nem parancsolnak xD Ahogy az oltást sem tudták beadatni nekem , legalább is az utolsó kettőt, szal a szüleimnek a háziorvossal be kellett íratni hogy beadta xD nah szal nagyon rég látták a fogaimat, nem tom most akkor lehet e vagy sem, de ha lehet, akkor sztem belevágok. csak kérdés mire számítsak? ez fájni fog?

2012. aug. 8. 10:33
 4/5 CE-Pirate válasza:
Sajnálom,hogy nem tudod értelmezni amit leírtam..
2012. aug. 10. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
kellemetlen ahogy húzza a fogakat a helyükre, de ezt általábanállítások után érzed csak illetve az első 2 hét rossz még míg megszokod, de nagyon megéri hidd el ;)
2012. aug. 11. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!