Hogyan legyek toppon amennyire csak lehet a strandon?
Figyelt kérdés
Ez így elég hülye kérdés tudom..:DAz a helyzet hogy egy srác hívott fürdőbe aki nekem tetszik egy ideje ugye oda smink nuku tök természetesség de nem igazán vagyok megelégedve magammal..őt túl jó pasinak tartom magamhoz képest hajtippek érdekelnének vagy esetleg a bőrömet addig hogyan tehetném kicsit szebbé..bevált módszereket kérnék végülis:)a bőrömmel annyi problémám van hogy néhány helyen a vállamon pigmenthiányos vagyis így hívják ha jól tudom és fehér foltok vannak de nem feltünő szerintem a napon meg végképp nem lehet észrevenni de ezzel ha jól tudom nem lehet mit kezdeni:Spedig ez a legzavaróbb magamon..az alakom nem izgat van egy kis hasam dehát ezt eddig is láthatta hogy nem salátákon élek kockahassal..köszönöm a válaszokat előre is!2012. júl. 31. 17:17
2/2 A kérdező kommentje:
basszus ezt benéztem..át lehet állítani?
2012. júl. 31. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!