Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A strandon jött meg, mit tegyek?

A strandon jött meg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csütörtökön strandon voltam és már reggel is fájt egy kicsit a hasam, de nem gondoltam volna, hogy úszás közben jön meg. Azóta csak pecsételve van meg, illetve, kicsit ilyen alvadt véres. Már volt hasonló, csak akkor nem voltam előtte strandon és akkor kb. 5x megismétlődött így pl. hetente, de elmentem orvoshoz anyával. Csak most még nem is mondtam neki sem, nem merem. Segítség, minél hamarabb!
2012. júl. 22. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Mond el anyukádnak ez nem szégyen:)
2012. júl. 22. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak! Sosem értem meg, hogy ezt miért olyan ciki megbeszélni egy lánynak az anyukájával.
2012. júl. 22. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi köze a strandhoz, főleg ha már többször is volt ilyen, nem ártana újból elmenni az orvoshoz.
2012. júl. 22. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. A menstruáció nem olyan dolog, mintha valami rosszat csinálsz és nem mersz róla szólni a szüleidnek. Ez a világ legtermészetesebb dolga! Minden lány és nő menstruál!!!
2012. júl. 22. 15:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem is az a baj, hogy ciki, hanem, mert tartok az orvosoktól és mivel már volt ilyen félek, hogy valami baj lesz belőle.
2012. júl. 22. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne félj az orvosoktól, mert ők azért vannak, hogy ha valami baj van, akkor meggyógyítsanak. Volt valami rossz élményed nőgyógyásznál?
2012. júl. 22. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már voltál ilyen panasszal orvosnál, akkor mitől fész, menj el újra, minél előbb mész, annál gyorsabban segítenek.
2012. júl. 22. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bátorítást, szóltam anyumnak, aki azt mondta, semmi gond, mivel előre figyelmeztette az orvos, hogy előfordulhat még ilyen és nem kell aggódnom.
2012. júl. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!