Másnak is fáj hátul a foga fogszabályzó alatt?
Figyelt kérdés
A napokban észrevettem hogy a jobb oldalon a hátsó fogam nagyon érzékeny és fáj ha ott rágok 1,5 éve van alul fogszabályzóm de eddig nem észleltem ilyen fájdalmat az a fogam fáj amire rá van rögzítve a gyűrű és nem bírok eygszerűen rágni se ott:S Ez azért lehet mert szorosabbra húzták esetleg és húzódik össze vagy más oka lehet?2012. júl. 25. 17:36
1/4 anonim válasza:
Nekem is van fogszabályzón. Van amikor nem fáj, van amikor meg én sem tudok rágni. Általában akkor fáj, amikor húzzák. Nyugi ez tök természetes :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ így már megnyugodtam!:)
2012. júl. 26. 10:47
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy fáj. Ne aggódj!
4/4 anonim válasza:
nekem 3 napja van fogszabályzóm , és pont ahogy irtad , jobb oldalt lévő fogam nagyon fáj , mintha tűt szúrnának bele , az utolsó fogam amin van fogszabályzó , és mindíg fáj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!