Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzóról pontosan...

A fogszabályzóról pontosan mit kell tudnom?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki fogszabályzóm lesz. Eléggé kivagyok, mert hát mégiscsak fogszabályzó, most megyek középsuliba és hát ez nem is valami olcsó "móka".

De pontosan ezekről mit kell tudni? Azt hallottam, van ilyen átlátszó, amivel annyira nem látszódik vagy ilyesmi... Meg egyáltalán ehetek ugyanúgy gyrost, pizzát amit akarok? Vagy salátáznom kell vagy mi?XD

Előre is köszönöm a válaszokat! 15/f

2012. júl. 23. 02:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és ettől lehetnek fehérebbek a fogaim? : D Nem sárgák, de láttam már fehérebbet is :D
2012. júl. 23. 02:04
 2/3 anonim ***** válasza:
másfél évig volt fogszabályzóm. nem lesznek tőle fehérebbek a fogaid, nyugodtan ehetsz bármit amit akarsz csak csomó dolog belefog ragadni azt majd piszkálgathatod ki a nyelveddel. sürübben és jobban odafigyelve kell fogat mosni. van olyan ami (nem átlátszó, de) alig látszik, de akkor olyat kell kérni a fogorvostól és az még drágább (nekem olyan volt, 180-200ezer körül volt). De azt pl. csomó ideig nem vették észre rajtam, amíg nem szóltam. Nem kell ki lenni hidd el senkit nem érdekel, két lányt is összeszedtem amíg volt és az egyik azóta is megvan:) És utána mikor leszedik végre szépek lesznek a fogaid, MEGÉRI. Ja és az elején szar lesz, de 1-2hét és úgy megszokod hogy mikor leveszik az lesz a furcsa hogy nincs:)
2012. júl. 23. 07:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! :)
2012. júl. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!