Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gáz, ha valakinek nincsenek...

Gáz, ha valakinek nincsenek szép fogai?

Figyelt kérdés
sárgák,görbék esetleg hiányzik itt-ott.(nekem szépek!:D)

2012. júl. 24. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Gáz,mert egyfajta ápolatlanságot sugároz.
2012. júl. 24. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Gáz vagy nem gáz, van aki nem tudja megfizetni a fogorvost. Én is így vagyok vele. Ennek ellenére még semmi hátrányom nem származott ebből. Úgy értem lány vagyok, a pasiknak tetszek, nem szóltak még be sose hogy de igénytelen vagyok a csúnya fogaim miatt. Persze örülnék ha szép fogam lehetne... egyszer majd lesz is..
2012. júl. 24. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon csálék, szégyellem.De a szüleim még a sulis éveim alatt sem tudták kifizetni a fogszabályozót,felnőttként pedig közel 400ezer forint lenne.De nincs lyukas fogam, hófehérek, tehát ápoltak.Az,hogy elől egy-két fogam eláll, még mindíg esztétikusabb, mint ha egyenes lenne a fogsorom, de sárga, lepedékes!!!
2012. júl. 24. 17:15
 4/7 anonim válasza:
hát nem egy szép az biztos, de akinek nincs pénze rá az sajnos így járt. egy kicsit félre kell tennie és abból kell mennie fogorvoshoz vagy ilyesmi.
2012. júl. 24. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, attól függ. Nekem volt fogszabályzóm, mert felül mindkét kettes fogam erősebben kiáll előre. Mégis miután levettünk kb. 1 évre rá szépen újra kiálltak előre. Aztán úgy döntött anya is (fogorvos) meg a fogszabályzós is, hogy hagyjam a fenébe, mert csak ártok vele már.

A sárgaság is valamelyest egyénfüggő, de csak normál mértékig. Van olyan ismerősöm, akinek nagyon brutálisan sárgák a fogai, tömérdek lepedék és fogkő lepi el a fognyakat, amitől még az íny is piros, gyulladt már. Na az hányinger és visszataszító, tükrözi az ápolatlanságot. A hiány attól függ, hogy hol van. Szintén van olyan ismerősöm (csoporttárs), akinek hiányzik az egyik metszőfoga(?). Sokszor gondolkoztam el rajta, hogy mégis mi a francért nem csináltatja meg??? Engem nem érdekelne mennyibe kerül, de nem fogok évekig metszőfoghiánnyal vigyorogni másokra, nagyon gáz. Ha a hatos, ötös foga hiányzik valakinek, azt senki sem fogja látni, szóval mind1.

Fogköveket ingyen leveszik, a sárgaság ellen jó a fogkrém, meg az erősen színező anyagok kerülése, durvább, több fogat érintő görbeség ellen meg azért hatni fog a fogszabályzó, más nem kihúznak fogat a hely miatt. Magyarul nincs kifogás és igen, gáz. :D

2012. júl. 24. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ferdék a fogaim és nem is teljesen fehérek.

A fogfehérítés a a fogszabályzás minimum fél millió lenne de nincs ennyi pénzem.

Egyébként rosszak a fogaim tehát rendszeresen járok fogászatra. Erről nem tehetek hogy nem úgy fejlődtek ki.

2012. júl. 24. 18:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!