Gáz, ha valakinek nincsenek szép fogai?
Nem tudom, attól függ. Nekem volt fogszabályzóm, mert felül mindkét kettes fogam erősebben kiáll előre. Mégis miután levettünk kb. 1 évre rá szépen újra kiálltak előre. Aztán úgy döntött anya is (fogorvos) meg a fogszabályzós is, hogy hagyjam a fenébe, mert csak ártok vele már.
A sárgaság is valamelyest egyénfüggő, de csak normál mértékig. Van olyan ismerősöm, akinek nagyon brutálisan sárgák a fogai, tömérdek lepedék és fogkő lepi el a fognyakat, amitől még az íny is piros, gyulladt már. Na az hányinger és visszataszító, tükrözi az ápolatlanságot. A hiány attól függ, hogy hol van. Szintén van olyan ismerősöm (csoporttárs), akinek hiányzik az egyik metszőfoga(?). Sokszor gondolkoztam el rajta, hogy mégis mi a francért nem csináltatja meg??? Engem nem érdekelne mennyibe kerül, de nem fogok évekig metszőfoghiánnyal vigyorogni másokra, nagyon gáz. Ha a hatos, ötös foga hiányzik valakinek, azt senki sem fogja látni, szóval mind1.
Fogköveket ingyen leveszik, a sárgaság ellen jó a fogkrém, meg az erősen színező anyagok kerülése, durvább, több fogat érintő görbeség ellen meg azért hatni fog a fogszabályzó, más nem kihúznak fogat a hely miatt. Magyarul nincs kifogás és igen, gáz. :D
Nekem ferdék a fogaim és nem is teljesen fehérek.
A fogfehérítés a a fogszabályzás minimum fél millió lenne de nincs ennyi pénzem.
Egyébként rosszak a fogaim tehát rendszeresen járok fogászatra. Erről nem tehetek hogy nem úgy fejlődtek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!