Fáj a fogam gyökérkezelés után, mit szedjek?
Figyelt kérdés
1 hónappal ezelőtt elkezdett fájni a fogam és egyik reggel láttam h ki is lyukadt enyhén elviselhető de mégis zavaró volt a fájdalom, rá 2 héttel gyökérkezelte a dokim (kiszedte az ideget is és betömte a gyökércsatornát) azt ott fel is függesztette mondván h másnap megcsinálja na de fájt nem is kicsit arra kaptam gyógyszert mikor már "megerősödött" a fogam és nem fájt (múlt szerdán) betömte rendesen viszont 2-3 napja már nagyon fáj... néha elmúlik kis időre de utánna újra rákezdi és nagyon fáj. vettem be napi 3-4 cataflamot mert azt írta fel rá a multkor de nem sokat segít, attól az 1 nyomorult fogtól fáj az egész bal alsó sorom meg az arcom is de nincs beduzzadva SOS (szabadságon a dokim 1 hónapig)2012. júl. 18. 10:09
1/3 anonim válasza:
menj el az ügyeletes fogaszatra és mondd el h mi van.sztem ki fogjak húzni!erre már ne szedjél semmit.
2/3 anonim válasza:
Ügyeletes körzeti fogorvos,vagy jobban jársz ha a legközelebbi szájsebészetre mész.Ingyen megcsinálják.Begyulladt a fogad és nem lesz jobb,sőt az egész arcod bedagadhat futball labdányira.Vagy kihúzzák vagy ujjra gyökér kezelik.Magától nem lesz jobb mert a tömés alatt gyulladt be.Jobb ha ma megcsináltatod mert csak szenvedni fogsz jobban.Ott majd adnak tanácsot is hogy mivel csillapítsd a fájdalmat és esetleg antibiotikumot ha nagyon gyulladt lenne.
3/3 anonim válasza:
Nekem gyökérkezelés után begyulladt a foginyem.
Fokhagymát tettem rá a gyulladásra meg donalgint szedtem és dalacin 300at.
Aztán visszamentem és kihúzta ami elég fájdalmas volt a gyulladás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!