Mennyi az esély arra, hogy ha lesz gyermekem, neki is ilyen foga lesz?
Figyelt kérdés
Nekem kissé kiálló fogaim vannak. Viszont a családban senkinek sem volt ilyen. Se édesanyám családjában és édesapáméban sem. Érdekelne mennyi az esélye, hogy ha lesz gyermekem, neki is ilyen lesz. Nagyon sokat szenvedtem miatta. (Csúfolódások, fogszabályzó stbstb) Kicsit tartok tőle, hogy ugyan ezen kell majd keresztül mennie.
Ismerek egy családot, ott az anyukának is kiálló fogai vannak, mind a 3 kisfiának ugyan olyan kiálló fogai lettek. :S
2012. júl. 13. 10:32
1/4 anonim válasza:
Biztosan szoptad az ujjadat pici korodban, és az nyomta előre a fogaidat, és tette szűkké a felső állcsontod. Ha a te gyereked nem fogja szopni az ujját, nem örökli majd ezeket a fogakat.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóra gondoltam. Utána jutott eszembe a fent említett család. Nagyon kiálló foga van az anyukának és mind a 3 kisfiának is. Kicsit megijesztett. :(
2012. júl. 13. 10:39
3/4 anonim válasza:
vannak már láthatatlan fogszbályzók is amit hátulról tesznek fel. Ha ilyen foga is lesz a gyerekednek időben el kell kezdeni szabályozni és akkor nem fog annyit szenvedni miatta.
4/4 anonim válasza:
Ezen ne rágódj mikor majd nő a pici akkor lehet neki fogszabályzója és rendbe rakják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!