Először van herpeszem, olvastam arról, hogy ez átterjedhet az agyra is, és agyvelőgyulladást alakíthat ki. Erre mennyi esély van?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 18:01
1/7 anonim válasza:
Ezt mégis hol a francban olvastad? Én nagyon hajlamos vagyok a herpeszre, 1-2 havonta mindig kijön egy számon, de még soha semmi bajom nem lett tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
webbeteg.hu-n,de akkor megnyugodtam,köszi :D
2012. jún. 30. 18:13
3/7 anonim válasza:
Amiről olvastál, az egy bizonyos fajta herpeszvírus. Ritkán tényleg okozhat agyvelőgyulladást (encephalitis).
De ne aggódj feleslegesen.
4/7 anonim válasza:
Újszülöttekben és immunhiányos állapotokban van erre komolyabb esély.
6/7 anonim válasza:
Nekem is szokott herpeszem lenni a szám sarkában ha legyengül a szervezetem. Ilyenkor gyorsan kapkodom a C vitamint. Ha mázlim van akkor nem jön elő semmi, de pechem van akkor beteg leszek. (pl megfázás)
Olyanról, hogy valakinek az agyára menne...hát ez nekem is új :D
Szerintem ez nagyon nagyon ritka.
7/7 anonim válasza:
Igen, nagyon ritka. De pl. nekünk volt már ilyen betegünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!