Szerintetek féljek az érzéstelenítéstől?
Figyelt kérdés
Nagyon parázok mart még nem volt ilyenem csak tömni kell meg fúrni, és nagyon mélyen tört le ,és mondta a doki hogy inkább tűvel érzésteleníti:S
Csak nem tudom milyen érzés, az mondják mint egy "szúnyog csípés"!:S
2012. júl. 10. 08:15
1/6 anonim válasza:
Attól függ hogy hol van. Fönt, lent, elöl, hátul?? Egyébként nem vészes, sokkal jobb, mintha éreznéd amit utána csinál. Én egyébként is rettegek a fogdokitól, és csak úgy engedem, hogy bármit is csináljon, ha előtte érzéstelenít.
2/6 anonim válasza:
Orvosa válogatja, van aki úgy adja be, hogy meg sem érzed, van akinél nagyon fáj, ez számomra elég érdekes. Ha nagyon félsz, kérd meg hogy előtte kenje be, vagy fújja be érzéstelenítővel az ínyed.
3/6 Antimod válasza:
Nem vészes, én azt hittem, hogy a szájba adott injekció nagyon fáj - egyáltalán nem, talán még kevésbé is, egyedül akkor feszül egy kicsit, mikor belenyomja az adagot.
Nem kell félni tőle!
4/6 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen nektek mostmár nem is annyira parázok, am bal alsó hátulról vissza egy na az tömik!
2012. júl. 10. 08:50
5/6 anonim válasza:
Nem is fáj, hanem igazából csak kellemetlen feszítés. Utána meg már nem érzel semmit. Hidd el, sokkal jobb mintha anélkül csinálná.
6/6 A kérdező kommentje:
mondjuk az igaz.
2012. júl. 10. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!