Csak a gyökér látszik, féljek?
Figyelt kérdés
Naszóval a jobb bölcsesség fogamból és az előtte lévő rágóból már csak a gyökér maradt meg.2012. júl. 8. 19:53
1/8 anonim válasza:
Nem kell félned. Lehet, hogy úgy is ki tudja húzni a fogorvos, hogy ráfog egy fogóval, de emelővel könnyen ki fogja tudni emelni. Ha alsó fogadról van szó, utána lehet, hogy lesz egy kis szájzárad.
Kérdezz nyugodtan, fogorvosi asszisztens vagyok.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és a bölcsességfog húzását a körzetiben is eltudják végezni? nem kell hozzá szájsebész? Az rosszabb állapotban van mint az utána követő rágó. Ja és mind a 2 fogamat húzható egyszerre, vagy a húzás követően várni kell kicsit, hogy gyógyuljon?
2012. júl. 8. 20:15
3/8 A kérdező kommentje:
igen! alsóval van baj.
2012. júl. 8. 20:15
4/8 A kérdező kommentje:
A következő kérdésem arra vonatkozna, hogy miért ennyire törékenyek a fogaim. Rendszeresen mosom a fogam, mégis előfordult már ehhez hasonló. Szintén egy rágófogamat vesztettem el így. Úgy hallottam a koffein is rájátszhat a dologra. Sok kávét iszok ezért ezen nem lepődnék meg.
2012. júl. 8. 20:18
5/8 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egy szakmabeli válaszol és nem csak úgy "hallottam valamit" alapon megy itt a válaszadás.
2012. júl. 8. 20:19
6/8 anonim válasza:
Most nem akarok bunkó lenni, de ha félévente eljárnál szűrésre, biztos, hogy nem fajulna odáig a dolog, hogy 2 rágófogad is topára menjen.
7/8 A kérdező kommentje:
utólag a legkönnyebb okosnak lenni.
2012. júl. 8. 20:30
8/8 anonim válasza:
Ha ügyes a fogorvos, ő is ki tudja húzni, de ha az megnyugtatna, kérj beutalót szájsebészetre. Igen, kihúzzák a két egymás mellett lévő fogadat is, de akkor biztosan össze is varrják a sebet, mert az már nagy sebhely lenne. Sok calcium tartalmú ételt egyél, és járj fél évente fogászatra. Ne várd meg, hogy ennyire elromoljanak a fogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!