Kötelezhetnek rá hogy fogorvoshoz menyjek?
Figyelt kérdés
Még nyári szünet előtt voltunk az osztályal fogorvosnál és azt mondta hogy nagyon sok rossz fogam van és hogy sűrgősen kezelni kell blablabla... és adott időpontot hogy mikor menyjek vissza, de nem mentem és most jött egy levél a szüleimnek hogy nem jelentem meg a kezelésen és hogy fel kell hívni az orvost időpontot egyeztetni stb.
Kötelezhetnek arra hogy elmenyjek?
2012. júl. 5. 10:35
11/12 anonim válasza:
Mivel még fiatalkorú vagy, igen. Egyébként sokkal jobban jársz, ha még most rendbe hozatod a fogaid. Később már elég drága mulatság. Hidd el, ha elkezd egyszer fájni, és nem hatnak a fájdalomcsillapítók, nem kell majd odavonszolni a fogorvoshoz. Imádkozni fogsz, hogy csak minél előbb időpontot kapj.
12/12 anonim válasza:
Nekem 2 kihúzott fogamat most pótolnak csekély 240E ft-ért,ha előbb elmentem volna,jóval olcsóbban megúsztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!