Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömésem lesz, nagyon fog...

Fogtömésem lesz, nagyon fog fájni az érzéstelenítő inekció?

Figyelt kérdés
És lehet kérni előtte lidocaint? Nagyon félek tőle!
2012. júl. 2. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"13.15-ös! Miért ijesztgeted, mikor úgy fél a kérdező? "

Mert jobb félni az igazságtól, mint megijedni a valóságtól. Sosem adtak még tömésre érzéstelenítőt Tbre.

2012. júl. 2. 13:40
 12/17 anonim ***** válasza:

"maszek doki tuti ad érzéstelenítőt,"

Igen így van, háromezer az neki is háromezer. :)

2012. júl. 2. 13:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én magándokim nem Lidocaint adott az injekció előtt, hanem valamilyen érzéstelenítő gélt kent az ínyre. Nem tudom, mi volt a szer neve, de utána semmit nem éreztem a szuriból. Esetleg rákérdezhetnél a dokinál erre a megoldásra.
2012. júl. 2. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken nem számítanak fel külön pénzt az érzéstelenítésért.Nekem idén volt már tömésem maszekban és sztk-ban is,sztk-s doki már kérés nélkül is adott érzéstelenítőt,annyi a különbség,hogy ott vastagabb a tű és nincs érzéstelenítő zselé.
2012. júl. 2. 14:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Közben túl vagyok rajta, A szurit nem is éreztem, (és lidocainért nem számoltak fel + pénzt)

De szerintem nem hagyott elég időt, hogy hasson az érzéstelenítő! mert egy kicsit éreztem, de nem baj! :)

2012. júl. 2. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Magándokiknál ez sajna jellemző,mert elvileg fél órákra vannak betáblázva,az sztk-s meg behív mást,amíg az előző zsibbad.
2012. júl. 2. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Jól jártál, nekem az sztk-s doki olyan szurikat ad hogy egy hét múlva is fáj a helye. De full komolyan.

21/F

2012. júl. 2. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!