Fogtömésem lesz, nagyon fog fájni az érzéstelenítő inekció?
13.15-ös! Miért ijesztgeted, mikor úgy fél a kérdező?
Nyugodj meg, töméshez is adnak érzéstelenítőt. A Lidocain spray-nak sok jelentősége nincs, mert az a nyálkahártyát érzésteleníti el, így legfeljebb csak a szúrást nem fogod érezni, de azt, hogy feszít a folyadék, ami a szövetek közé bemegy, azt akkor is érzed. Előre fájdalmas az injekció egy kicsit, de felül, hátulra adottat alig érzed. Ami még kellemetlen, az az alsó érzéstelenítés, de kibírható.
maszek doki tuti ad érzéstelenítőt, sőt,mielőtt beadja,le fogja fújni az ínyed,így semmi sem érzel majd!
most volt 2 hete egy cisztaműtétem,fogorvosnál. nem volt altatás meg semmi,és túléltem! mondok jobbat, egy kis mocorgásnál többet abszolút nem éreztem! pedig vágtak,húztak,varrtak...és tessék,itt vagyok! egy fogtömés ehhez képest aztán semmi! :D szedd össze magad! :)
Igazad van, összeszedem magam! (legalább is megpróbálom!)
:)
"Nekem azt mondta a maszek doki, hogy fog adni!"
Jahogy maszek! Az mindent ad amiért csengetsz. Tehát kizárt hogy fájjon. De ezt előtte nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!