Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogtömésem lesz, nagyon fog...

Fogtömésem lesz, nagyon fog fájni az érzéstelenítő inekció?

Figyelt kérdés
És lehet kérni előtte lidocaint? Nagyon félek tőle!
2012. júl. 2. 13:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz, hidd el. Igen, kérheted, hogy előtte fújja be Lidocainnal a szúrás helyét.
2012. júl. 2. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon, de fogtömés előtt nem szoktak adni, csak húzásnál.
2012. júl. 2. 13:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a maszek doki, hogy fog adni!
2012. júl. 2. 13:17
 4/17 anonim ***** válasza:

13.15-ös! Miért ijesztgeted, mikor úgy fél a kérdező?

Nyugodj meg, töméshez is adnak érzéstelenítőt. A Lidocain spray-nak sok jelentősége nincs, mert az a nyálkahártyát érzésteleníti el, így legfeljebb csak a szúrást nem fogod érezni, de azt, hogy feszít a folyadék, ami a szövetek közé bemegy, azt akkor is érzed. Előre fájdalmas az injekció egy kicsit, de felül, hátulra adottat alig érzed. Ami még kellemetlen, az az alsó érzéstelenítés, de kibírható.

2012. júl. 2. 13:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy az alsó 5-ös,6-ost tömi! Nem tudom, az milyen lehet! Szerinted? Ja és amúgy köszi a nyugtatást! :)
2012. júl. 2. 13:23
 6/17 anonim ***** válasza:

maszek doki tuti ad érzéstelenítőt, sőt,mielőtt beadja,le fogja fújni az ínyed,így semmi sem érzel majd!

most volt 2 hete egy cisztaműtétem,fogorvosnál. nem volt altatás meg semmi,és túléltem! mondok jobbat, egy kis mocorgásnál többet abszolút nem éreztem! pedig vágtak,húztak,varrtak...és tessék,itt vagyok! egy fogtömés ehhez képest aztán semmi! :D szedd össze magad! :)

2012. júl. 2. 13:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, összeszedem magam! (legalább is megpróbálom!)

:)

2012. júl. 2. 13:29
 8/17 anonim ***** válasza:
ez a beszéd!!!! :D lehet,hogy 5 perc alatt végeznek is,és mire eljutnál odáig,hogy idegeskedj,már túl is leszel rajta.amúgy a maszek dokiknál azt is megcsinálhatod,hogy megkéred az asszisztenst,hogy fogja meg a kezed. ebben semmi gáz nincs, van,aki a magasságtól kap hülyét,van,akinek a fogorvos a félelme... csak bátran!
2012. júl. 2. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:

"Nekem azt mondta a maszek doki, hogy fog adni!"

Jahogy maszek! Az mindent ad amiért csengetsz. Tehát kizárt hogy fájjon. De ezt előtte nem írtad.

2012. júl. 2. 13:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem fog fájni olyan egy picit mintha megcsípne belül valami. Nyugodj meg. Nem fáj
2012. júl. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!