A fogkő leszedése után milyen fogkrém használata ajánlott? ( gondolok itt márkára, vagy fajtára).
Figyelt kérdés
Nemsokára leszedik a fogkövemet, és szeretném,ha tartós maradna. :) Normális komikat várok!2012. jún. 27. 14:40
1/10 anonim válasza:
Rendes fogkefe és paradontaxot vegyél. Nem a fogkő miatt, hanem ha most szedik elsőnek, meg fogsz lepődni, mi hézagok lesznek az ínyed és a fogaid között, és valószínűleg erősen fog vérezni. Listerine szájvíz és paradontax fogkrém, hogy ne gyulladjon be az ínyed utána.
2/10 anonim válasza:
Nem a fogkrém a fontos szerintem, hanem a megfelelő fogkefe. Azzal tudod masszírozni az ínyt is. A fogkő úgyis termelődik, genetikától is függ, hogy mennyi.
3/10 anonim válasza:
Miért írja mindenki úgy, hogy PARAdontax?? Az PAROdontax! És amúgy igen, ez a legjobb!Én is ezt kaptam utána a fogorvostól.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! :) Tehát akkor valószínű,hogy a fogorvostól is kapok tanácsokat, ahogy írtátok. :)
2012. jún. 27. 15:00
5/10 anonim válasza:
nem a fogkrém márkája a lényeg, hanem, hogy megfelelő fogmosási technikával a lepedéket teljesen eltávolítsd a fogaidról. Mivel a lepedékből fog a fogkő kialakulni, ha nem megfelelően távolítod el a plakkot, akkor ígyis-úgyis kialakul a fogkő függetlenül attól, hogy a legdrágább vagy legolcsóbb fogkrémet veszed. Kérd meg a fogorvost, hogy mutassa meg, hogy hogyan tudnád a fogaidat hatékonyabban tisztítani és megelőzni az újabb fogkövek kialakulását
6/10 anonim válasza:
Kiegészíteném annyival, hogy a fogkő megelőzésében a fogselyemnek is igen fontos szerepe van, arról valahogy mindenki megfeledkezik, hogy minden fogmosás után fogselymezni is kell. Egyébként szerintem is mindegy a fogkrém márkája.
8/10 anonim válasza:
A fene sem tudja már, hogy hívják, a fogínysorvadás valóban parodontózis. Azért ajánlott csak ilyenkor, mert a fogínyvérzés hamarabb helyrejön. Alapjában véve majdnem mind1, mit használsz, a technika fontosabb, a fluoros szódabikarbóna-keverék is ugyanez, csak nincs ilyen jó íze,
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. :) Remélem hogy a fogorvos is majd ad valamiféle tájékoztatást. Igen,sajnos nem használok fogselymet, ez után biztos,hogy fogok. :)
2012. jún. 30. 14:20
10/10 anonim válasza:
Én is voltam fogkő eltávolításon.Nekem a listerine szájvizet tanácsolta. Nem a legolcsóbb,bár én euro-s boltba vettem 650ft-ért a kicsit. Elég erős,de használ szerintem:) Alapos fogmosás+fogselyem+szájvíz elég tartós eredményre fog vezetni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!