Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a fogkrém miért csak 2...

Ez a fogkrém miért csak 2 éves kortól ajánlott?

Figyelt kérdés

[link]

Ez is lenyelhető,mint a fogkefés,kis tubusos Nenedent,akkor miért csak 2 éves kortól lehet használni?

2011. jan. 15. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, mert nem tudom a választ. Én ezt használom a 15 hónapos fiamnak, a tubuson nincs rajta, hogy 2 éves kortól való, ráadásul a fogorvosunktól kaptuk, ő biztos nem adta volna ide, ha nem lehetne neki használni. Ráadásul nem is ujjra húzható fogkefével mossuk a fogát, hanem rendes Mam-os fogkefével előbb ő "rágcsálja", aztán én sikálom fogkrémmel.

Szerintem csak reklámfogás, hogy az ujjra húzhatót is el tudják adni. De biztos kijavít, vagy megcáfol valaki, aki okosabb. :D

2011. jan. 15. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi is ezt használjuk már kb 10 hós kora óra,rendes fogkefével,csak most olvastam,hogy ez 2 éves kortól ajánlott. Ha a fogorvos is ajánlja,akkor megnyugodtam,köszi a választ.
2011. jan. 15. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószinűleg azért, mert túl nagy a fluor tartalma. Kis korban ezért nem javasolt fogkrém használata.
2011. jan. 15. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez érdekes! Mi is ezt használjuk a fiam 1 éves kora óta, de nem tudtam, hogy csak 2 éves kortól javasolják. A tubuson ez nincs ráírva.

Valaki írta, hogy a magas fluor tartalom miatt, de nem figyelt, mert ez ugye fluormentes.

2011. jan. 15. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Én irtam a fluort, nem néztem a linket, csak azt irtam, általában miért nem ajánlják a fogkrémet 2 éves kor alatt.

Most megnéztem a linket és szerintem azért nem ajánlják 2 éves kor alatt, mert addig a nenedent-baby tanuló fogkrémet ajánlják. Szóval ezek szerint fizikai akadálya nincs, ha már 2 éves kor alatt használnád.

2011. jan. 15. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon egyszerű a válasz: a tanulószett kábé 1700 Ft, ez a fogkrém meg csak 600 Ft. Szóval azért írják, hogy 2 éves kortól, hogy az 1700-as szettet is el tudják adni.
2011. jan. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!