A Lego duplo most hány éves kortól ajánlott?
En nem tudom, hogy hany eves kortol ajanljak, de a 4 pottyos kocka 3X3X2cm-es.
A lanyomnak 2 eves kora utan vettunk, pedig soha nem vett semmit a szajaba. Epiteni nem nagyon tud vele egy egy eves, szerintem. Igaz vannak allatfigurak is.
En a Lego Primot vennem meg egy egy evesnek. Nagyobb a kocka, meg egymasba is tudja rakni, mert azon csak egy bub van, amire illeszteni kell a kockat.
Szia! Van már másfél éves kortól ajánlott is, mi is olyat kértünk 13 hónapos kisfiúnknak. Annyira nem apró, de ha esetleg lesz valami kisebb elem benne, azt majd eltesszük, amíg leszokik a mindent a szájba veszek korszakról.
Az én fiam nagyon szeret építőzni, már két elemet össze és szét tud szedni.
Elso vagyok. Igen, van 1,5 eves kortol is, de a kockak abban is ugyanakkorak, mert minden duplo egyforma nagysagu.
Nem kotozkodni akartam!!!!
az utolsónak igaza van, mindegyikben ugyanakkora darabok vannak
az én kisfiam 1 éves kora óta játszik velük, persze építeni még nem tud, csak pakolgatja őket meg lerombolja amit én építek :)
egyébként onnantól ajánlott, amikor már tud vele játszani, főleg tud vele építeni, szerintem kb 2 éves kortól, persze biztos van olyan baba, aki előbb
A másfél éves kortól ajánlottban is temrészetesen ugyanakkorák az elemek, mint a 2 éves kortól ajánlottakban.
Ha a babád szeret kockákat pakolgatni, "építeni", akkor szeirntem lehet neki venni, ha nem is használja még rendeltetés szerűen. Egyébként meg vannak már nagyon jók is, amikben pl. állatok, vagy egy autó, nagyobb "játék" is van, azzal meg már biztosan tud játszani, a kicsi darabokat el lehet még tenni egy időre, ha félsz, hogy lenyelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!