Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Lego duplo most hány éves...

A Lego duplo most hány éves kortól ajánlott?

Figyelt kérdés
Mert Én a dobozán mindenhol 2-5 éves korig felíratot láttam! Itt meg mindenki 1 éves babának veszi meg ajánlja ajándéknak. Van egy évesnek való lego duplo? Vagy ha nincs akkor nem féltek hogy lenyeli? Mennyire apró?
2010. nov. 24. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:

En nem tudom, hogy hany eves kortol ajanljak, de a 4 pottyos kocka 3X3X2cm-es.

A lanyomnak 2 eves kora utan vettunk, pedig soha nem vett semmit a szajaba. Epiteni nem nagyon tud vele egy egy eves, szerintem. Igaz vannak allatfigurak is.

En a Lego Primot vennem meg egy egy evesnek. Nagyobb a kocka, meg egymasba is tudja rakni, mert azon csak egy bub van, amire illeszteni kell a kockat.

2010. nov. 24. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Van már másfél éves kortól ajánlott is, mi is olyat kértünk 13 hónapos kisfiúnknak. Annyira nem apró, de ha esetleg lesz valami kisebb elem benne, azt majd eltesszük, amíg leszokik a mindent a szájba veszek korszakról.

Az én fiam nagyon szeret építőzni, már két elemet össze és szét tud szedni.

2010. nov. 24. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok. Igen, van 1,5 eves kortol is, de a kockak abban is ugyanakkorak, mert minden duplo egyforma nagysagu.

Nem kotozkodni akartam!!!!

2010. nov. 24. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

az utolsónak igaza van, mindegyikben ugyanakkora darabok vannak

az én kisfiam 1 éves kora óta játszik velük, persze építeni még nem tud, csak pakolgatja őket meg lerombolja amit én építek :)

egyébként onnantól ajánlott, amikor már tud vele játszani, főleg tud vele építeni, szerintem kb 2 éves kortól, persze biztos van olyan baba, aki előbb

2010. nov. 24. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

A másfél éves kortól ajánlottban is temrészetesen ugyanakkorák az elemek, mint a 2 éves kortól ajánlottakban.

Ha a babád szeret kockákat pakolgatni, "építeni", akkor szeirntem lehet neki venni, ha nem is használja még rendeltetés szerűen. Egyébként meg vannak már nagyon jók is, amikben pl. állatok, vagy egy autó, nagyobb "játék" is van, azzal meg már biztosan tud játszani, a kicsi darabokat el lehet még tenni egy időre, ha félsz, hogy lenyelné.

2010. nov. 24. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiam most kapott 1 éves születésnapjára egy markológépes szettet. Az autókkal tud játszani és mivel könnyen összeilleszthetők, így az építőkockákkal is tusunk. Szerintem azért 2 éves kortól ajánlják, mert kell hozzá ismeret és egyfajta szerepjáték is, ha pl. a daruval akar játszani, vagy pl. egy cirkuszi játékkal.Viszont a kockákat simán egymásra tudják tenni.
2010. nov. 24. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
A kockákkal simán lehet már játszani 1,5 éves kortól, lánykám már akkor összerakta őket. Szerintem nem érdemes másfajta kockákat sem venni, mert mi vettünk és nem vált be: rosszabb fajta műanyag volt, mindig szétesett, akkor meg dührohamot kapott, éles volt a széle, stb. A dupló meg ilyenben tökéletes és "nem romlik meg", a mi 20-25 éves duplóinkkal játszik a gyerkőcöm is. Semmi bajuk. Vettünk hozzá neki pár figurát, állatkát, amivel már szerepjáték is lehet, és nagyon élvezi. SOkat játszik vele. Nagyon ajánlom! Le pedig sztem nem lehet nyelni, direkt nagy darabok vannak benne.
2010. nov. 25. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!