Nemsokára megyek fogkő eltávolításra. Bevallom félek tőle. Nem tudom, hogy fáj-e vagy nem. A fogtömés érzéstelenítés nélkül hasonló?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2012. jún. 20. 11:02
1/6 anonim válasza:
Nem kellemes de ki lehet birni inkább utánna érzékeny még az inyed.
2/6 anonim válasza:
Ja, ki lehet bírni, pedig én nagyon bexari vagyok. Olyan, mintha kitépnék a fogadat, de az ellensúlyozza a fájdalmat, hogy rövid ideig tart! :) Én mindig arra gondolok közben, hogy milyen szép lesz utána, és hát a szépségért meg kell szenvedni :) Szóval kitartás és ne félj!
Ja, és amúgy nem lehet a fogtöméshez hasonlítani! Kapard meg a fogadat kicsit erősebben körömmel, szorozd meg 50-el ezt az érzést, és képzelj hozzá egy jó adag hidegrázást! :) Na olyan
3/6 anonim válasza:
Én is pár napon belül megyek! Szurkolok magunknak!:)
4/6 anonim válasza:
Semmi extra,kicsit kellemetlen kaparászós érzés,de utána sokkal szebbek lesznek a fogak.
5/6 A kérdező kommentje:
És nagyon kellemetlen???...:(
2012. jún. 21. 14:45
6/6 A kérdező kommentje:
Végre túlestem rajta... :D
Eleinte fájt de utána nem volt vészes....
Az ínyem se fáj hála az égnek :D
Köszi a válaszokat :)
2012. jún. 21. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!