Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bemerjem tömetni a fogaimat...

Bemerjem tömetni a fogaimat az sztk-ba? Mennyire tartósak az sztk-s tömések? Ugyan azt a tömőanyagot használja az sztk, mint a maszek?

Figyelt kérdés
Elég sok fogam rossz, úgy gondoltam a tömést, esetleges húzást sztk-ban csináltatom tb-re. A problémásabb dolgokkal pedig maszekhoz megyek, már amint sikerül rá gyűjteni.

2012. jún. 10. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lelkiismeretes, és ügyes az orvos, az SZTK-s tömések is épp oly sokáig tartanak, mint a maszeknál végzettek. Igaz, gyengébb minőségű, olcsóbb tömőanyaggal tömnek, de nem biztos, hogy az rossz. Meg kell próbálni.
2012. jún. 10. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem jól betömték a hátsó fogam amalgán töméssel.Orostól függ.
2012. jún. 10. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Az amalgám nem népszerű, mert állítólag mérgező (a kajával több higany kerül a szervezetedbe),de azért nekem is csak egészen hátul van.

De az egyik legtartósabb tömőanyag

2012. jún. 10. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát annál még a legrosszabb dok is jobb, mintha még 2-3 évig hagyod szuvasodni a fogaidat.

Szóval hajrá!

2012. jún. 10. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak sztk-ban tömetek és járok, de eddig egy sem esett ki. Persze orvostól is függ. Szerintem ott is csinálnak olyan tömést amit nem támogatnak, de ezt beszéld meg ott.
2012. jún. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!