Bemerjem tömetni a fogaimat az sztk-ba? Mennyire tartósak az sztk-s tömések? Ugyan azt a tömőanyagot használja az sztk, mint a maszek?
Figyelt kérdés
Elég sok fogam rossz, úgy gondoltam a tömést, esetleges húzást sztk-ban csináltatom tb-re. A problémásabb dolgokkal pedig maszekhoz megyek, már amint sikerül rá gyűjteni.2012. jún. 10. 13:17
1/5 anonim válasza:
Ha lelkiismeretes, és ügyes az orvos, az SZTK-s tömések is épp oly sokáig tartanak, mint a maszeknál végzettek. Igaz, gyengébb minőségű, olcsóbb tömőanyaggal tömnek, de nem biztos, hogy az rossz. Meg kell próbálni.
2/5 anonim válasza:
Nekem jól betömték a hátsó fogam amalgán töméssel.Orostól függ.
3/5 anonim válasza:
Az amalgám nem népszerű, mert állítólag mérgező (a kajával több higany kerül a szervezetedbe),de azért nekem is csak egészen hátul van.
De az egyik legtartósabb tömőanyag
4/5 anonim válasza:
Hát annál még a legrosszabb dok is jobb, mintha még 2-3 évig hagyod szuvasodni a fogaidat.
Szóval hajrá!
5/5 anonim válasza:
Én csak sztk-ban tömetek és járok, de eddig egy sem esett ki. Persze orvostól is függ. Szerintem ott is csinálnak olyan tömést amit nem támogatnak, de ezt beszéld meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!