Árban mekkora különbség van a maszek és az sztk között, ha koronát kell csináltatnom?
nem feltétlenül drágább vagy olcsóbb az sztk mint a maszek.
Az oep nem támogatja a fogpótlást, így azért az sztk doki is annyit kér amennyit akar.
Ahol én lakom ott van egy maszek és egy sztk, mind a kettő 22e-ért csinálja a korona darabját, tehát a 11 fogra számolva 242e Ft.
Az én sztksom a felső kivehetőt 80e-ért csinálja, ismerősöm pesti, neki már alig van foga csak kivehetője lehet az sztk-ban 300e-t mondott rá a doki.Szóval ilyen eltérések lehetnek.
Ha pesti vagy, vagy nem okoz gondott bemenni akkor javaslom hogy a szentkirály utcai klinikára menj, ott medikusok dolgoznak, így csak az anyag árat kell fizetni ami ha jól tudom 7e/db, az is sok a 11 fogra de mégsem 300e.
tudom, hogy nehéz dolog, de ezen nem szabad spórolni
egy jó fogpótlás, pláne, ha lelkiismeretes orvos készíti (+fogtechnikus) és te is ápolod őket (mert ez is fontos) évtizdekig kitart
malőr esetén ínygyulladás, a tartópillérek meglazulása, az íny visszahúzódása és szájszag is jelentkezhet, ez pedig étkezési és emésztési problémákat fog okozni + a környezet is nehezen viseli
inkább ne menj nyaralni, vagy ne költs most ruhákra, de tényleg minőségi helyen készíttetsd el a pótlást
én is így tettem annó, sajnos sokat is kellett rá spórolnom, de nem is vettem új telefont és nem mentem évek óta sehova sem
viszont szép a mosolyom, és kellemes a leheletem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!