Amikor éppen menstruálok akkor lehet fogat húzatni? Szabad?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 22:26
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Menstruációnál olyan dolgokat nem lehet ami fertözést okozhat lent. Pl uszodába menni, sexelni stb... ilyenkor mivel azért belül egy sebszerüség lesz elég nagy a fertözés veszély.
2/7 anonim válasza:
persze. (Sőt uszodába is mehetsz és szexelhetsz is.)
semmi bajod, csak menstruálsz
3/7 anonim válasza:
Bocs,de jogos a kérdező aggodalma....tényleg nem ajánlják,hacsak nem sürgős...és nem a fertőzés,hanem a vérveszteség miatt..
4/7 anonim válasza:
ugyan. se a foghúzás, se amenstruáció nem jár olyan vérveszteséggel amit csk megérezne az ember
5/7 anonim válasza:
Két értelmű dolog ez én olvastam két helyen is, hogy lehet menni vele, de valaki nem nagyon ajánlja. Én inkább olyankor nem megyek!
6/7 Honcsok válasza:
Ha a szadba verzel menstruaciokor nagy baj van az a helyzet masesetben meg vert adni is mehetnel :D
7/7 anonim válasza:
Még régebb mondta a fogorvosnőm, hogy ha menstruálok nem húzza ki a fogamat, sajnos az indokot elfelejtettem de ez megmaradt bennem, hogy nem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!