25éves vagyok még soha nem furtak fogat, nem tomtek fogat! Jár valaki ilyen szerencsés cipobe? Hallotatok ilyenrol?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 08:09
1/17 anonim válasza:
Itt vagyok! Szintén 25 évesen. Minden fogam eredeti állapotában van :)
2/17 anonim válasza:
Igen, én is! Viszont most 29 vagyok, és évente kb 2 fogam megy tönkre! Múlt hónapban 2-őt húztak, plusz 1-et pótoltak,és már 4 gyökérkezelt. :( Úgyhogy kopogjátok le, én is mindig büszke voltam rá, de sajnos ez lett a vége :(
3/17 anonim válasza:
Sajnos én nem jártam így, de vigyázz mindig a fogadra,hogy ne kelljen elmenned!
4/17 anonim válasza:
Szerintem azért félévente te is menj el a fogorvoshoz. Legfeljebb azt mondja nincs mit csinálni :)
5/17 anonim válasza:
Rohadt mázlisták!:D
Nekem 13 évesen tömtek először:(
29 vagyok és most lesz 2 implantálásom,Brühühü...
6/17 anonim válasza:
lakótársaim is egész jól elvannak [vagy csak fogalmuk sincs róla van e bajuk..] Nekem kb 20 éves koromig nem volt gond a fogaimmal. Utána viszont beütött minden..:( A lényeg, hogy van egy húzott, egy gyökér kezelt, és 2 tömött fogam (a 2. 2 napos és lehet nem lesz elég neki a tömés hanem gyökér kezelni is kell :( )
23/l
7/17 anonim válasza:
azért én a helyedben elmennék egy panorámás röntgenre.. pénzt mernék rátenni, hogy van mit csinálni a fogaddal
8/17 anonim válasza:
Egyet értem az előzővel. A röntgen sok mindent megmutat. Lehet, hogy kívülről szépek a fogaid. Nem érzékeny semmire?
9/17 anonim válasza:
25 éves vagyok. Összesen egy gyerekkori tömésem volt, de soha nem fájt egyik fogam se egészen fél évvel ezelőttig. Akkor elkezdett fájni az egyik, azóta 3 fogam húzták, és jó párat gyökérkezeltek.
Ha rám hallgatsz addig mész el megnézetni és megcsináltatni a fogaidat, míg nincs fájdalom.
10/17 anonim válasza:
26 éves vagyok, csak fogkövet járok szedetni, meg szabályozni kellett volna még gyerekkoromban, ezeken kívül semmi baja a fogaimnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!