25éves vagyok még soha nem furtak fogat, nem tomtek fogat! Jár valaki ilyen szerencsés cipobe? Hallotatok ilyenrol?
Nekem 14 évesen tömtek először akkor rögtön hármat, amit mellesleg a vidéki hentes gyerekfogorvos már ki akart húzni, miatta volt az is ,hogy úgy féltem a fogorvostól mint a tűztől. Aztán 11 évig semmi ,de a tömések potyogtak ki és kettőt rögtön húzni kellett egy harmadik eltört, gyökérkezelés nem segített, húzni kellett, kettőt implantátummal pótoltattam is a harmadikat nem.
Valamint családi örökség, hogy a bölcsességfogak ferdén nőttek és nincs helyük előtörni. Ha begyullad akkor ki kell majd műteni őket, ill. a doki azt mondta jó lenen kiszedetni ,de ameddig nincs vele baj, addig minek. A szülőknek is ilyenek a fogaik, náluk sosem volt baj a bölcsességfogakkal sőt mikor a mellette lévőt ki kellett húzni előtört egy az egyik.
Nekem két kihúzott, egy pótolt és vagy 5 tömött van, borzasztó gyengék a fogaim! Nem tudnak vele mit csinálni...
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!