A fogszabályzó inritálja a nyelvem. Mit csináljak hogy ha beszélek, eszek, nyelek. Stb ne karcolja? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Pár napja raktak fel nekem egy alsó maradandó fogszabályzót, és a nyelvemet nagyon karcolja. Kenem egy kenőccsel de szerintem nem használ, mivel folyamatosan nyomja és így semmi esélye a gyógyulásra. Mit lehetne rátenni? Mondjuk hallottam már a viaszról de azt nem tudom hogy hol lehetne beszerezni. Jah és mellesleg jövőhéten megyek táborba és nagyon örülnék neki ha addigra semmi baja nem lenne. Kérlek ÍRJATOK!2012. jún. 17. 09:24
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne....
2012. jún. 17. 09:31
2/8 anonim válasza:
viaszt, a fogszabályozó orvosodtól tudsz beszerezni.
3/8 A kérdező kommentje:
boltokban nem?
2012. jún. 17. 09:33
4/8 anonim válasza:
De, elméletileg a gyógyszertárban is kapható (lenne), méhviasz (cera alba) néven.
5/8 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. jún. 17. 10:22
6/8 anonim válasza:
A DM-ben helyenként kapni lehet, fogászati viaszt, de nem mindegyikben. Vegyél vagy öt csomaggal, nekem gyorsan fogy.
7/8 A kérdező kommentje:
oké.. köszi :)
2012. jún. 19. 16:39
8/8 A kérdező kommentje:
és kb. mennyibe kerül?
2012. jún. 19. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!