Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzó inritálja a...

A fogszabályzó inritálja a nyelvem. Mit csináljak hogy ha beszélek, eszek, nyelek. Stb ne karcolja? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Pár napja raktak fel nekem egy alsó maradandó fogszabályzót, és a nyelvemet nagyon karcolja. Kenem egy kenőccsel de szerintem nem használ, mivel folyamatosan nyomja és így semmi esélye a gyógyulásra. Mit lehetne rátenni? Mondjuk hallottam már a viaszról de azt nem tudom hogy hol lehetne beszerezni. Jah és mellesleg jövőhéten megyek táborba és nagyon örülnék neki ha addigra semmi baja nem lenne. Kérlek ÍRJATOK!

2012. jún. 17. 09:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne....
2012. jún. 17. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
viaszt, a fogszabályozó orvosodtól tudsz beszerezni.
2012. jún. 17. 09:32
 3/8 A kérdező kommentje:
boltokban nem?
2012. jún. 17. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
De, elméletileg a gyógyszertárban is kapható (lenne), méhviasz (cera alba) néven.
2012. jún. 17. 09:52
 5/8 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. jún. 17. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
A DM-ben helyenként kapni lehet, fogászati viaszt, de nem mindegyikben. Vegyél vagy öt csomaggal, nekem gyorsan fogy.
2012. jún. 18. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
oké.. köszi :)
2012. jún. 19. 16:39
 8/8 A kérdező kommentje:
és kb. mennyibe kerül?
2012. jún. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!