Megteheti az OEP-es fogorvos, akihez tartozol, hogy magánbetegként kezel?
Figyelt kérdés
Árat nem mond, ezért valószinű, ez a szándéka velem.Történt már hasonló veletek?2012. jún. 4. 15:55
1/7 anonim válasza:
Ha a lakcímed szerinti fogorvoshoz mész, akkor a fogmegtartó kezelésekre nem kell fizetned. TAJ-kártya alapján köteles ellátni...
2/7 anonim válasza:
Tisztázni kell vele, hogy nem magán betegként mentél a rendelésére.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos,tisztáztam,nem magánbetegként jöttem. Ugyanis még így is több 100 000 forintba fog valószínűleg kerülni a fogpotlás.De hozzávetőleges árat sem mondanak, röntgenfelvétel alapján sem.
Megszűnt az OEP-es ellátás az országban?
2012. jún. 4. 16:34
4/7 anonim válasza:
Fix fogpótlást egészen biztos, hogy nem támogat az OEP.
5/7 anonim válasza:
Maszekba tételes árajánlatot szokás adni,sztk-s fogpótláshoz még nem volt "szerencsém".Nekem 2 fog lesz 240ezer.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Tudom,hogy a fogpotlást az OEP nem támogatja, de a fogorvosok eljárását törvénytelennek tartom.
Ugyanis lakcim szerint hozzájuk tartozom, máshova nem mehetek. Több huzásról is szó van, ami ingyenes. Miért fizessek közel 100ezret privátnál csak a huzásért.Azért,mert az OEP-pel szerződésben lévő fogorvosom privát betegként akar kezelni?Közben a betegutamon az OEP felé is elszámolja a kezelést.
2012. jún. 5. 08:56
7/7 anonim válasza:
Fogmegtartó kezelésekért és húzásért nem kérhetnek pénzt tudtommal,a fogpótlás meg gondolom 25-30 lehet koronánként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!