Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik olyan hogy a fogorvos...

Létezik olyan hogy a fogorvos elaltat míg csinálja a fogaimat?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz fogaim vannak,de annyira félek a fogorvostól.Már számtalanszor elmentem de nem mertem bekopogni se.Reszketek a fogorvostól.Létezik hogy elaltat míg csinálja?Legjobban az érzéstelenítéstől félek!
2012. máj. 31. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Az altatás is egyfajta érzéstelenítés.

Miért félsz tőle? Legtöbben már szuri előtt befújják a helyét lidokainnal és nem fáj.

Egyébként létezik.

2012. máj. 31. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Létezik.

Gugli a barátod.

[link]

2012. máj. 31. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Létezik, de egy nagy baromság, mert csomó veszélye lehet az altatásnak.

Ha ennyire félsz, keress egy olyan helyet, ahol bódítással foglalkoznak. De egyébként sokszor segíteni szokott egy beszélgetés a fogorvossal, szerintem egy próbát megér, végül is az altatáshoz is meg kell először vizsgálnia...

2012. máj. 31. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Mennyire rosszak azok a fogak?
2012. máj. 31. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jól tudom USA-ban pl. az altatás alap.
2012. jún. 1. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne félj! :) Én is rettegek tőlük, de a napokban már annyira fájt a fogam, hogy muszáj volt elmennem. Ma rászántam magam. Nem olyan fájdalmas, amilyennek kinéz, sőt, nekem semmi nem fájt! Na jó, az elején egy kicsit, mert nem vártunk eleget, amíg hatott volna a szuri, de egyébként tényleg semmi fájdalmas nincs benne. Számomra az ízek voltak kellemetlenek, meg a kezelés utáni "zsibbadás". Nemrég múlt el végre.

2012. jún. 1. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, írni akartam, hogy 16/L vagyok. :)
2012. jún. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!